lukmen Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Siemka! Właśnie skończyłem prace nad moim poldkiem.Nagrzewka wygląda spoko,jednak nie mam jak na nią zamontować wentylatorów ani jak przykręcić do budy :blink: Zastanawiam się jak i z czego zrobić shroud aby móc zamontować 2 wentylki 120mm i przykręcić ją do budy. Może ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) polecam aluminium 2-2,5mm łatwo sie gnie oraz łatwo je nagwintować Edytowane 19 Listopada 2006 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Karton, plexi, blacha 1 mm, sklejka... Opcji jest wiele, wystarczy tylko się rozejrzeć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmen Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) Z czego to ja wiem ;) Myślałem o sklejce,albo kawałku blachy.Tylko gorzej będzie z wykonaniem.Myślałem żeby przykleić do chłodnicy 2 wentylatorki na taką taśmę m3 (stosuje się ją do przyklejania radiatorków na pamięci).A chłodnice postawić na jakiś podstawkach na dnie budy.Nie wiem czy zda to egzamin.? B-) Edytowane 19 Listopada 2006 przez lukmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 powinno dac rade ... :wink: :wink: a jakie wentyle montujesz na ta chlodnice co to za 12 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Z czego to ja wiem ;) Myślałem o sklejce,albo kawałku blachy.Tylko gorzej będzie z wykonaniem.Myślałem żeby przykleić do chłodnicy 2 wentylatorki na taką taśmę m3 (stosuje się ją do przyklejania radiatorków na pamięci).A chłodnice postawić na jakiś podstawkach na dnie budy.Nie wiem czy zda to egzamin.? B-) taa i ruszysz obudowa i wszystko sie rozsypie :lol: albo zrobisz to porzadnie albo bedziesz mial "brak moblinosci z WC" w pelnej okazalosci. chcesz zeby wc wygladalo i dzialalo jak poldki ktore jada i brzecza jakby sie wszystko na jednej srubce trzymalo? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 taa i ruszysz obudowa i wszystko sie rozsypie :lol: albo zrobisz to porzadnie albo bedziesz mial "brak moblinosci z WC" w pelnej okazalosci. chcesz zeby wc wygladalo i dzialalo jak poldki ktore jada i brzecza jakby sie wszystko na jednej srubce trzymalo? :lol: jak to proponujesz zrobic .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...