Skocz do zawartości
lukmen

Z Czego I Jak Zrobić Shroud Na Poldka

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka!

Właśnie skończyłem prace nad moim poldkiem.Nagrzewka wygląda spoko,jednak nie mam jak na nią zamontować wentylatorów ani jak przykręcić do budy :blink: Zastanawiam się jak i z czego zrobić shroud aby móc zamontować 2 wentylki 120mm i przykręcić ją do budy.

Może ma ktoś jakiś pomysł?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z czego to ja wiem ;) Myślałem o sklejce,albo kawałku blachy.Tylko gorzej będzie z wykonaniem.Myślałem żeby przykleić do chłodnicy 2 wentylatorki na taką taśmę m3 (stosuje się ją do przyklejania radiatorków na pamięci).A chłodnice postawić na jakiś podstawkach na dnie budy.Nie wiem czy zda to egzamin.? B-)

Edytowane przez lukmen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z czego to ja wiem ;) Myślałem o sklejce,albo kawałku blachy.Tylko gorzej będzie z wykonaniem.Myślałem żeby przykleić do chłodnicy 2 wentylatorki na taką taśmę m3 (stosuje się ją do przyklejania radiatorków na pamięci).A chłodnice postawić na jakiś podstawkach na dnie budy.Nie wiem czy zda to egzamin.? B-)

taa i ruszysz obudowa i wszystko sie rozsypie :lol: albo zrobisz to porzadnie albo bedziesz mial "brak moblinosci z WC" w pelnej okazalosci. chcesz zeby wc wygladalo i dzialalo jak poldki ktore jada i brzecza jakby sie wszystko na jednej srubce trzymalo? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taa i ruszysz obudowa i wszystko sie rozsypie :lol: albo zrobisz to porzadnie albo bedziesz mial "brak moblinosci z WC" w pelnej okazalosci. chcesz zeby wc wygladalo i dzialalo jak poldki ktore jada i brzecza jakby sie wszystko na jednej srubce trzymalo? :lol:

jak to proponujesz zrobic ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi