yankees1234 Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Witam włączam komputer i jest napisane czy cos instalowałem , czy dodałem jakis nowy sprzęt itp. na dole mam uruchom windows normalnie, tryp awaryjny tez z siecia i wierszem polecen i przywroc stare ustawienia cos takiego . Właczam wszystkie te opjcje pokazuje sie ikonka windowasa leci pasek drugi do polowy i restartuje mi kompa . Co mam zrobic recovery ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Ohh god. Napisz jaki to komp, od czego to sie zaczelo, jak dawno sie zaczelo itp, itd. Co my wrozki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankees1234 Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 3ghz , 160gb , 5120ram to tylko wiem :) dzisiaj sie to zaczeło to kolegi problem mowil ze ostatnio jakos instalował gre i wywalic dysku e jakis plik o dziwnej nazwie moze to jest przyczyna albo 3 razy restartował komp anie znam przyczyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Dokładniej sie nie dało... Jaki zasilacz jest w tym kompie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 sa dwie opcje windows albo zasilac, otworz bude od kompa i zobacz co pisze (firma i model) na puszce w lewym gornym rogu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankees1234 Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 komp działał przez 1 rok ok tylko po właczeniu cos sie zwaliło a nie istalowałem windowsa tylko po graniu wylanczam kompa i sie wyswietlaja opcje w 1 poscie co napisalem wiec zasilacz odpada malo na kompie siedze a jak win to co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Z opisu wygląda że to XP . Wcisnij F5 i jak dojdziesz do tego menu to kliknij na opcję nie resetuj po błędzie czy coś w tym stylu . Stawiam na awarię systemu , mozliwe że po wyłączeniu resetowania sys ruszy . Mi się też zdarzyło tak parę razy - sys się resetuje , po wyłaczeniu tej opcji ładował się normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...