Skocz do zawartości
Gregor1230

The Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Screeny:

http://gameinfowire.com/ss.asp?gid=2103&pid=6

http://www.themark-game.com/

Demo:

http://www.megagames.com/news/html/demos/t...yabledemo.shtml

Jak pogram to coś więcej napiszę :).

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam szybkie łącze więc sprawdzić nie zaszkodzi. Poza tym są ludzie na forum , którzy nie mają mocnych sprzetów , a może mają ochotę w coś zagrać nie myślę tylko osobie. Pomyśl.

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam szybkie łącze więc sprawdzić nie zaszkodzi. Poza tym są ludzie na forum , którzy nie mają mocnych sprzetów , a może mają ochotę w coś zagrać nie myślę tylko osobie. Pomyśl.

To się zdziwią, bo na moim sprzęcie trzeba ostro zjechać z detalami, by się dało płynnie pograć, a wtedy to wygląda cieniutko (grałem w demo). Ogólnie nie polecam, chyba że ktoś koniecznie chce postrzelać do muslimów. :wink:

To zdaje się gra robiona przez Polaków, czyli godny następca Mortyra 2 :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ściągałem tego ale widziałem screeny. Grafika jak w zmodowanym nieco HL1 :lol: Popatrzcie na screen z tym śmigłowcem i stertą opon na ziemi. Kanty jak nic,opony są bardziej kwadratowe niżeli okrągłe :lol2:

Grafika nie jest najważniejsza ale przy dzisiejszych czasach troszkę odrzuca. Z grywalnością też chyba nie jest najlepiej ;)

No może Hydro polubi tą grę ,bo sam przecież napisał że gry kanciaste są bardziej realistyczne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe w 1024x768 na sprzecie z siga na poczatku misji przy strzelanienie fps spada do 17.... i wszystko w temacie

czyli gorzej niz Crysis wdg przewidywan co poniektorych ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czytałem że ludziom na kręconym A64 (SD ) 3700+ gra tnie i to na GF 7600GS. Optymalizacja kodu legła w gruzach ,a grafika nie zachwyca. Dalej jednak nic nie wiem na temat grywalności. Może chociaż pod tym względem ta gra coś sobą prezentuje.

O Jezu , dopiero dzis w to zagrałem .

To idź spalić komuś chatę . Najlepiej twórcom gry. :lol: (to żart of course ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Devil --> bo ciezko cos powiedziec o grywalnosci kiedy od poczatku walczy sie z niskim fps a grafika nie powala. Kod maja strasznie syfiaty, no chyba ze starali sie o to by ich gra byla pierwsza wydana ktora do plynnego dzialania wymaga gf8800 :P

na tyle na ile sie przemoglem przez te 5 minut to oceniam ze AI tez nie jest za dobre...

Gra zrobi kariere jako dodatek do jakiejs gzaety i to oile cena nie bedzie wygorowana.

Chcieli dobrze, wyszlo jak zwykle....

Generalnie lepiej bylo kupic jakis sprawdzony engine... a nie uczyc sie na klientach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi