kucyk Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) LOL Ale dorwałem gierę, kolejny masakrator blaszaków, gra "roku", tytuł który spowoduje, że rozbijecie skarbonki i popędzicie do sklepu po najnowsze produkty od NV, krótko - opad szczeny :lol: MADE MAN! "Made Man studia SilverBack to niezwykła gra akcji pozwalająca nam poznać od podszewki, równie fascynujący co niebezpieczny, świat mafii. Nad tytułem pracowali między innymi autor bestsellerów David Fisher oraz były członek wpływowej rodziny mafijnej Bill Bonano. Obecność tych dwóch panów w procesie powstawania gry ma gwarantować, jak najwierniejsze odwzorowanie realiów niełatwego życia w bezlitosnym świecie gangsterów." Ta gra jest niezwykła i jak to potwierdzam! Graficznie gra wygląda na poziomie produkcji z 2000 roku, cut scenki w 320x240 sycą na maksa, a interakcja z otoczeniem i ogólny wygląd wraz z dziwnymi odgłosami wydawanymi przez naszego bohatera dorzucają do pieca, a wszysko to możecie zobaczyć na poniższym filmiku z którym gorąco polecam się zapoznać :lol: http://rapidshare.com/files/4493864/IMM_20...-17_1_.avi.html a potem sobie pogadamy :twisted2: i powiecie mi dlaczego nasz człowiek biega jak małpa? Edytowane 23 Listopada 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) LOL Ale dorwałem gierę, kolejny masakrator blaszaków, gra "roku", tytuł który spowoduje, że rozbijecie skarbonki i popędzicie do sklepu po najnowsze produkty od NV, krótko - opad szczeny :lol: MADE MAN! "Made Man studia SilverBack to niezwykła gra akcji pozwalająca nam poznać od podszewki, równie fascynujący co niebezpieczny, świat mafii. Nad tytułem pracowali między innymi autor bestsellerów David Fisher oraz były członek wpływowej rodziny mafijnej Bill Bonano. Obecność tych dwóch panów w procesie powstawania gry ma gwarantować, jak najwierniejsze odwzorowanie realiów niełatwego życia w bezlitosnym świecie gangsterów." Ta gra jest niezwykła i jak to potwierdzam! Graficznie gra wygląda na poziomie produkcji z 2000 roku, cut scenki w 320x240 sycą na maksa, a interakcja z otoczeniem i ogólny wygląd wraz z dziwnymi odgłosami wydawanymi przez naszego bohatera dorzucają do pieca, a wszysko to możecie zobaczyć na poniższym filmiku z którym gorąco polecam się zapoznać :lol: http://rapidshare.com/files/4493864/IMM_20...-17_1_.avi.html a potem sobie pogadamy :twisted2: i powiecie mi dlaczego nasz człowiek biega jak małpa? czyli gniot jednym słowem :? Rezczywiście postać rusza się jak małpa,a te małpie odgłosy wydawane przez tego gościa"ciągłe ła,ła,ła,ła,łała" rozłożyły mnie na łopatki,po prostu leże i kwicze pod biórkiem,kto podkładał głos pod tą postać człowiek-małpa,śmiechu warte :lol2: :blink: :blink: :mur:Grafika jest na poziomie mafi z 2001 :mur: :oops: Edytowane 23 Listopada 2006 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 A to nie jest przypadkiem docelowo robione na ps2, a na xboxa konwertowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 beuehehhahha rzeczywiście gra zasssysa niczym nigeryjski młynek do kawy ;]]]] mega elo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamaj Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Nie rozumiem czemu jeździcie po tej grze, nie jest to hit ale do gniota daleko. Co z tego że grafika jest jak w Mafii czy Kameleonie? Dzięki temu posiadacze słabszych kompów będą mogli sobie zagrać. Chcecie wypasu, kupcie next-gena. Rynek gier PC umarł i cieszmy się że w ogóle coś jeszcze wychodzi. Pograłem sobie chwilę w tego Made Mana i widzę że to całkiem dobra strzelanka TPP, gierka wciąga, grafika nie odstrasza, można pograć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Rynek gier PC umarł i cieszmy się że w ogóle coś jeszcze wychodzi. Tu bym się nie zgodził,ale to nie miejsce i czas na taką dyskusje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) jak przeczytalem to: Made Man studia SilverBack to niezwykła gra akcji pozwalająca nam poznać od podszewki, równie fascynujący co niebezpieczny, świat mafii. Nad tytułem pracowali między innymi autor bestsellerów David Fisher oraz były członek wpływowej rodziny mafijnej Bill Bonano. , to stwierdzilem ze bedzie hit , ale z filmiku wnioskuje ze... nie jest az tak zle , szkoda ze nie bylo ujec na zewnatrz - samo pomieszczenie za duzo nie pokazuje. Widac duzo niedociagniec no i ten koles to straszny burak [przypomina klienta z Driv3r] ,i te jego okrzyki "łaaaaa!" przy kazdym zadawanym ciosie :lol: Edytowane 23 Listopada 2006 przez Krzychu7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Co z tego że grafika jest jak w Mafii czy Kameleonie?[...] Rynek gier PC umarł i cieszmy się że w ogóle coś jeszcze wychodzi. Już bym wolał przejść Mafię 3ci raz bo ma zabójczy klimat i fabułę :wink: Jakoś wole sobie pograć w jakieś dobre gry jak Dark Messiaha, Company of Heroes, Hitmana BM, Preya, FEAR EP, Gothica 3 lub jakieś dobre symulatory i FPSy do sieci niż marnować czas na takie gnioty :wink: Jak dla mnie jest wystarczająco dobrych gier by nie mieć czasu na takie coś :wink: Ps Kucyk zapomniałeś dodać, że ten masakrator zmasakruje również posiadaczy PS2 i Xboxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Ps Kucyk zapomniałeś dodać, że ten masakrator zmasakruje również posiadaczy PS2 i Xboxa.aua! nie wiem kto ten gniot kupi xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) aua! nie wiem kto ten gniot kupi xD Jako posiadacz Xboxa dodam, że na niego też jest w co grać by nie musieć grać w Made Mana :wink: Mi na takie gry szkoda czasu. @Maaj wybacz ale jak dla mnie 6 lat to wystarczając dużo by gra mogła wyglądać lepiej od MAfii ;] Edytowane 23 Listopada 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Poprawiłeś mi tym filmikiem humor kucyk :D mamaj- a co jest przyczyną że umiera ?...takie właśnie gry... zresztą nieważne... jak dla mnie to graficznie gorzej od wspomnianego Kameleona wygląda... a reszta...odgłosy wydawane przez tego gościa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 a jakie wymagania adekwatne do prezentowanej grafiki?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 :lol2: :lol: :lol2: :lol: :lol2: :lol: Ahh te goryle odgłosy, postura bohatera jakby miał zatwardzenie i te przerywniki, normalnie bije GTA :lol2: Za darmo tej gry nie chciałbym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) właśnie takie tępe gry ogłupiają ludzi 'łałałałałałała" sieczka i nic więcej.Chcieli zaoszczęcić i do podkładania głosu zatrudnili goryla z miejscowego ZOO :legal: :gitarzysta: Edytowane 23 Listopada 2006 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) Nie rozumiem czemu jeździcie po tej grze, nie jest to hit ale do gniota daleko. Co z tego że grafika jest jak w Mafii czy Kameleonie? Dzięki temu posiadacze słabszych kompów będą mogli sobie zagrać. Chcecie wypasu, kupcie next-gena. Rynek gier PC umarł i cieszmy się że w ogóle coś jeszcze wychodzi. Pograłem sobie chwilę w tego Made Mana i widzę że to całkiem dobra strzelanka TPP, gierka wciąga, grafika nie odstrasza, można pograć.nie no weź proszę... wyszedłem na zewnątrz, okazało się, że 30 przeciwników opiera się na 3 różnych modelach ... a zresztą, szkoda się produkować dla takiej kaszany który my mamy rok, mamy się cieszyć, że cokolwiek wychodzi o łaskawcy, dziękujemy :lol: Edytowane 23 Listopada 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamaj Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 a jakie wymagania adekwatne do prezentowanej grafiki?.Jak najbardziej. Minimum Requirements: ------------------------------ *Windows 2000 Professional/Windows XP *DirectX 9.0c *1Ghz Intel Pentium 3 (or equivalent) *256Mb RAM *DirectX 9.0c compatible 128Mb video card *DirectX 9.0c compatible 16bit sound card *DVD Reader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Jak najbardziej. Minimum Requirements: ------------------------------ *Windows 2000 Professional/Windows XP *DirectX 9.0c *1Ghz Intel Pentium 3 (or equivalent) *256Mb RAM *DirectX 9.0c compatible 128Mb video card *DirectX 9.0c compatible 16bit sound card *DVD Reader czyli nie adekwatne,to powinny być zalecane wymagania a nie minimalne :angry: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 czyli nie adekwatne,to powinny być zalecane wymagania a nie minimalne :angry: :blink::lol: Juz nie pamietam jak dawno temu gry mialy takie wymagania zalecane :D Cofnac sie w czasie nie da, nie wazne jak wiekli byłby gniot, wymagania musze byc duze. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 AHAHAHAHAHHA Z TEGO NIE MOGŁEM Ahh te goryle odgłosy normalnie szok. ale aż taki gniot to to chyba nie jest, nie wiem bo nie grałem. i chyba nie będe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Zrobić skiny małp z plansz zrobić dżungle i mamy HIT! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackal123 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) Wiem ze pierdziele nie na temat ale mam problem z odpaleniem made man-a moze mi ktos pomoc :sad: potrzebuje pomocy help my!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mur: :mur: :mur: Edytowane 13 Maja 2009 przez jackal123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Napisz na wróżki.pl, bo my tu bez konkretów nic nie zdziałamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senseipl Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 To była pewnie ironia, ale niepotrzebna - Ostatni post :25 lis 2006, 01:07 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 To była pewnie ironia, ale niepotrzebna - Ostatni post :25 lis 2006, 01:07??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...