Skocz do zawartości
kucyk

Made Man

Rekomendowane odpowiedzi

LOL

Ale dorwałem gierę, kolejny masakrator blaszaków, gra "roku", tytuł który spowoduje, że rozbijecie skarbonki i popędzicie do sklepu po najnowsze produkty od NV, krótko - opad szczeny :lol:

MADE MAN!

"Made Man studia SilverBack to niezwykła gra akcji pozwalająca nam poznać od podszewki, równie fascynujący co niebezpieczny, świat mafii. Nad tytułem pracowali między innymi autor bestsellerów David Fisher oraz były członek wpływowej rodziny mafijnej Bill Bonano. Obecność tych dwóch panów w procesie powstawania gry ma gwarantować, jak najwierniejsze odwzorowanie realiów niełatwego życia w bezlitosnym świecie gangsterów."

Ta gra jest niezwykła i jak to potwierdzam!

Graficznie gra wygląda na poziomie produkcji z 2000 roku, cut scenki w 320x240 sycą na maksa, a interakcja z otoczeniem i ogólny wygląd wraz z dziwnymi odgłosami wydawanymi przez naszego bohatera dorzucają do pieca, a wszysko to możecie zobaczyć na poniższym filmiku z którym gorąco polecam się zapoznać :lol:

http://rapidshare.com/files/4493864/IMM_20...-17_1_.avi.html

a potem sobie pogadamy :twisted2: i powiecie mi dlaczego nasz człowiek biega jak małpa?

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL

Ale dorwałem gierę, kolejny masakrator blaszaków, gra "roku", tytuł który spowoduje, że rozbijecie skarbonki i popędzicie do sklepu po najnowsze produkty od NV, krótko - opad szczeny :lol:

MADE MAN!

"Made Man studia SilverBack to niezwykła gra akcji pozwalająca nam poznać od podszewki, równie fascynujący co niebezpieczny, świat mafii. Nad tytułem pracowali między innymi autor bestsellerów David Fisher oraz były członek wpływowej rodziny mafijnej Bill Bonano. Obecność tych dwóch panów w procesie powstawania gry ma gwarantować, jak najwierniejsze odwzorowanie realiów niełatwego życia w bezlitosnym świecie gangsterów."

Ta gra jest niezwykła i jak to potwierdzam!

Graficznie gra wygląda na poziomie produkcji z 2000 roku, cut scenki w 320x240 sycą na maksa, a interakcja z otoczeniem i ogólny wygląd wraz z dziwnymi odgłosami wydawanymi przez naszego bohatera dorzucają do pieca, a wszysko to możecie zobaczyć na poniższym filmiku z którym gorąco polecam się zapoznać :lol:

http://rapidshare.com/files/4493864/IMM_20...-17_1_.avi.html

a potem sobie pogadamy :twisted2: i powiecie mi dlaczego nasz człowiek biega jak małpa?

czyli gniot jednym słowem

:?

Rezczywiście postać rusza się jak małpa,a te małpie odgłosy wydawane przez tego gościa"ciągłe ła,ła,ła,ła,łała" rozłożyły mnie na łopatki,po prostu leże i kwicze pod biórkiem,kto podkładał głos pod tą postać człowiek-małpa,śmiechu warte :lol2: :blink: :blink: :mur:Grafika jest na poziomie mafi z 2001 :mur: :oops:

Edytowane przez naxt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem czemu jeździcie po tej grze, nie jest to hit ale do gniota daleko. Co z tego że grafika jest jak w Mafii czy Kameleonie? Dzięki temu posiadacze słabszych kompów będą mogli sobie zagrać. Chcecie wypasu, kupcie next-gena. Rynek gier PC umarł i cieszmy się że w ogóle coś jeszcze wychodzi. Pograłem sobie chwilę w tego Made Mana i widzę że to całkiem dobra strzelanka TPP, gierka wciąga, grafika nie odstrasza, można pograć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak przeczytalem to:

Made Man studia SilverBack to niezwykła gra akcji pozwalająca nam poznać od podszewki, równie fascynujący co niebezpieczny, świat mafii. Nad tytułem pracowali między innymi autor bestsellerów David Fisher oraz były członek wpływowej rodziny mafijnej Bill Bonano.

, to stwierdzilem ze bedzie hit , ale z filmiku wnioskuje ze... nie jest az tak zle , szkoda ze nie bylo ujec na zewnatrz - samo pomieszczenie za duzo nie pokazuje. Widac duzo niedociagniec no i ten koles to straszny burak [przypomina klienta z Driv3r] ,i te jego okrzyki "łaaaaa!" przy kazdym zadawanym ciosie :lol:

Edytowane przez Krzychu7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co z tego że grafika jest jak w Mafii czy Kameleonie?[...] Rynek gier PC umarł i cieszmy się że w ogóle coś jeszcze wychodzi.

Już bym wolał przejść Mafię 3ci raz bo ma zabójczy klimat i fabułę :wink:

Jakoś wole sobie pograć w jakieś dobre gry jak Dark Messiaha, Company of Heroes, Hitmana BM, Preya, FEAR EP, Gothica 3 lub jakieś dobre symulatory i FPSy do sieci niż marnować czas na takie gnioty :wink: Jak dla mnie jest wystarczająco dobrych gier by nie mieć czasu na takie coś :wink:

Ps Kucyk zapomniałeś dodać, że ten masakrator zmasakruje również posiadaczy PS2 i Xboxa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aua!

nie wiem kto ten gniot kupi xD

Jako posiadacz Xboxa dodam, że na niego też jest w co grać by nie musieć grać w Made Mana :wink: Mi na takie gry szkoda czasu.

@Maaj wybacz ale jak dla mnie 6 lat to wystarczając dużo by gra mogła wyglądać lepiej od MAfii ;]

Edytowane przez Ludwiczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprawiłeś mi tym filmikiem humor kucyk :D

mamaj- a co jest przyczyną że umiera ?...takie właśnie gry...

zresztą nieważne...

jak dla mnie to graficznie gorzej od wspomnianego Kameleona wygląda...

a reszta...odgłosy wydawane przez tego gościa :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem czemu jeździcie po tej grze, nie jest to hit ale do gniota daleko. Co z tego że grafika jest jak w Mafii czy Kameleonie? Dzięki temu posiadacze słabszych kompów będą mogli sobie zagrać. Chcecie wypasu, kupcie next-gena. Rynek gier PC umarł i cieszmy się że w ogóle coś jeszcze wychodzi. Pograłem sobie chwilę w tego Made Mana i widzę że to całkiem dobra strzelanka TPP, gierka wciąga, grafika nie odstrasza, można pograć.

nie no weź proszę...

wyszedłem na zewnątrz, okazało się, że 30 przeciwników opiera się na 3 różnych modelach ... a zresztą, szkoda się produkować dla takiej kaszany

który my mamy rok, mamy się cieszyć, że cokolwiek wychodzi

o łaskawcy, dziękujemy :lol:

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jakie wymagania adekwatne do prezentowanej grafiki?.

Jak najbardziej.

Minimum Requirements:

------------------------------

*Windows 2000 Professional/Windows XP

*DirectX 9.0c

*1Ghz Intel Pentium 3 (or equivalent)

*256Mb RAM

*DirectX 9.0c compatible 128Mb video card

*DirectX 9.0c compatible 16bit sound card

*DVD Reader

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak najbardziej.

Minimum Requirements:

------------------------------

*Windows 2000 Professional/Windows XP

*DirectX 9.0c

*1Ghz Intel Pentium 3 (or equivalent)

*256Mb RAM

*DirectX 9.0c compatible 128Mb video card

*DirectX 9.0c compatible 16bit sound card

*DVD Reader

czyli nie adekwatne,to powinny być zalecane wymagania a nie minimalne :angry: :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli nie adekwatne,to powinny być zalecane wymagania a nie minimalne :angry: :blink:

:lol: Juz nie pamietam jak dawno temu gry mialy takie wymagania zalecane :D Cofnac sie w czasie nie da, nie wazne jak wiekli byłby gniot, wymagania musze byc duze. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem ze pierdziele nie na temat ale mam problem z odpaleniem made man-a

moze mi ktos pomoc :sad:

potrzebuje pomocy help my!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mur: :mur: :mur:

Edytowane przez jackal123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi