Gość Bio Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Ktoś wie jak ściągnąć całą obudowę z siemensa cx75 bez użycia młotka i butów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Powiem tak jeśli nie wiesz jak to nawet się nie pchaj. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 dzięki za konstruktywną i pełną ważnych informacji odpowiedź, dzięki której teraz wiem jak ściągnąć obudowę z siemensa cx75... chopie jak chcesz tak pisać to weź se strzel w łeb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Spokojnie. Skoro Ci przeszkadza jego uwaga, to go zignoruj i nie musisz gadać o strzelaniu w łeb. Czy nie dostałeś przypadkiem kluczyka w zestawie? Przynajmniej tak było w CX65. U góry obudowy dało się nim podwarzyć i obudowa ładnie schodziła. A tył, to już chyba tylko odkręcić jakimś torx 5, bo innego wyjścia nie widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 kluczyka nie otrzymałem o_0 jest jakiś filmik gdzie cx75 jest rozbierany? bo chce se przemalować obudowę bo wygląda jak po wojnie... no nie mówcie że nie da się tego cx'a rozłożyć... bo chce całego przeczyścić a nie mam sprężonego powietrza na zbyciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 (edytowane) Nie wiesz jak a chcesz, w sm zawsze sie kończyły takie rzeczy uwaleniem czegoś na płytce że nie działa wyświetlacz i inne duperele. Dlatego mówie że jeśli nie jesteś pewien jak to daj to komus kto wie. Aha jeszcze jedno patrzyłes na www.simensiak.pl jest tam duzo ekspertów Edytowane 1 Grudnia 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 ale powiedz mi co ciebie obchodzi, czy se rozwalę telefon czy nie... jak wiesz jak to zrobić to napisz... ja będę miał najwyżej problemy z telefonem a nie ty.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...