Skocz do zawartości
Gość Bio

Rozłożenie Na Części Cx75

Rekomendowane odpowiedzi

dzięki za konstruktywną i pełną ważnych informacji odpowiedź, dzięki której teraz wiem jak ściągnąć obudowę z siemensa cx75... chopie jak chcesz tak pisać to weź se strzel w łeb...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie. Skoro Ci przeszkadza jego uwaga, to go zignoruj i nie musisz gadać o strzelaniu w łeb.

Czy nie dostałeś przypadkiem kluczyka w zestawie? Przynajmniej tak było w CX65. U góry obudowy dało się nim podwarzyć i obudowa ładnie schodziła. A tył, to już chyba tylko odkręcić jakimś torx 5, bo innego wyjścia nie widzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kluczyka nie otrzymałem o_0

jest jakiś filmik gdzie cx75 jest rozbierany? bo chce se przemalować obudowę bo wygląda jak po wojnie...

no nie mówcie że nie da się tego cx'a rozłożyć... bo chce całego przeczyścić a nie mam sprężonego powietrza na zbyciu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiesz jak a chcesz, w sm zawsze sie kończyły takie rzeczy uwaleniem czegoś na płytce że nie działa wyświetlacz i inne duperele.

Dlatego mówie że jeśli nie jesteś pewien jak to daj to komus kto wie.

Aha jeszcze jedno patrzyłes na

www.simensiak.pl jest tam duzo ekspertów

Edytowane przez kamilo23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale powiedz mi co ciebie obchodzi, czy se rozwalę telefon czy nie... jak wiesz jak to zrobić to napisz... ja będę miał najwyżej problemy z telefonem a nie ty....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi