qaz85465 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 witam w jakis sposob mozna odzyskac haslo z neostrady mam tylko ten numer np. CD.....@neostrada.pl a zginelo mi haslo, chcialem zrobic sobie formata ale nie bede miec przeciez neo w takim wypadku, mozna temu jakos zaradzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Mialem neo baaardzo dawno, ale pamietam, ze jak zadzwonisz na tą darmową linię, to ci powiedzą, co zrobić. Bodaj logujesz sie jako rejestracja@neostrada.pl i haslo rejestracja i wchodzisz na panel.neostrada.pl, gdzie mozesz zmienic haslo. Ale nie jestem pewien wiec jakby nie dzialalo to zadzwon do nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaz85465 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) no spoko tylko zeby sie zalogowac potrzebuje numer id i pin ktorego wlasnie nie mam, niby mozna go otrzymac podajac numer umowy pesel itp. ale wyskakuje mi blad, bo to chyba dziala tylko za pierwszym razem edit: nie wiem czy dobrze sie wyrazilem ale ja w tej chwili korzystam z tej neo, probowalem odzyskac haslo jakims programem do lamania ale zaden sobie z tym nie poradzil a jesli po prostu skopiuje sobie pliczek z polaczeniem dial-up i potem po prostu go wrzuce na czysty system to bedzie wszystko ok ? edit2: nie bedzie po skopiowaniu wszystkie dane z pliku polaczenia ulegaja wyczyszczeniu Edytowane 25 Listopada 2006 przez qaz85465 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 SnadBoy's Revelation v2 U mnie działa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaz85465 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 ale dziala wogole czy sprawdzales w polaczeniu dial-up u mnie nie dziala w dial-up, moze dlatego ze w polu haslo nie ma kropek tylko napis "jezeli chcesz zmienic haslo kliknij tutaj" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Włącz ten program od neostraday, daj na konfiguracja i tam są hasła (gwiazdki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaz85465 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 kurde, nic z tego nie bedzie bo nie mam go zainstalowanego, nawet jak to zrobie to i tak na poczatku bede musial wprowadzic wszystkie dane czytalem jeszcze przed chwila na stronce tpsa ze odzyskiwanie tego id i pinu poprzez wprowadzenie nr umowy powinno dzialac, ale tam sa miejsca na wprowadzenie 4-rech cyferek a moj nr ma po 3 ma ktos jakies propozycje jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 No to nie mam pomysłu, zadzwon na infolinie i spytaj co i jak, sam pare razy dzwoniłem i o dziwo dostałem odpowiedz jakiej oczekiwałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Wejdź na http://www.rejestracja.neostrada.pl/ tam wygenerujesz pin i id, potem wchodzisz na http://www.panel.neostrada.pl i zmieniasz hasło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...