lores Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Witam. Piszę, ponieważ, pomimo wielu prób i spędzonych godzin, nie jestem w stanie znaleźć odpowiedniego programu, który umożliwiłby mi przekierowanie całego ruchu, który jest kierowany do Internetu, do konkretnego serwera proxy. Jest to niezbędne, ponieważ wszystkie dane muszą przez niego przejść, zanim dotrą do celu. W innych konfiguracjach łącze nie działa. Najprawdopodobniej nie da się tego ominąć. Na razie mam możliwość korzystania wyłącznie z programów, które mają wbudowaną obsługę proxy. Proszę o pomoc, jest to bardzo pilne. Korzystam z łącza satelitarnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lores Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Czy nikt nie jest w stanie mi pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Spróbuj FreeCap - http://www.freecap.ru/eng/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lores Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Dzieki za pomoc, ale niestety bezowocna :(. Jakies inne pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 witam http://www.analogx.com/CONTENTS/download/network/proxy.htm jesli o to chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lores Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Witam. Niestety nie chodzi o to. Lacze mam rozdzielone, ale nie wiele aplikacji nie moze korzystac, bo nie ma obslugi proxy :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lores Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 I jeszcze jedno pytanie: jaki download manager/accelerator z proxy polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zobacz soft o nazwie SocksCap Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...