semprini1 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Witam Jutro kupuję NECa 20' WGX2 http://www.sirius.pl/komputery/towar_cenni..._20_20WGX2.html mam pytanko czy warto wziąć gwarnację na 0 pixeli na ten monitor. Kosztuje to 100 zl więcej i działa przez 7 dni. Sprzedawca zgodził się żebym obejrzał monitor przed kupnem, więc będę kupował wolny od bad pixeli, ale to jednak duża matryca i szansa na badpixele jest dość spora Co radzicie ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 W takim wypadku ( kiedy bym wiedział że podczas zakupu pikseli martwych brak ), biorąc pod uwagę dopłatę 100 PLN za 7 dni ( przy cenie monitora 2000 PLN ) JA nie brał bym tej dodatkowej 7-dniowej gw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Ja też nie. Tylko weź swój program z ekranami testowymi i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semprini1 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 E tam, zwykła winda mi wystarczy :) Pare kliknięć i już ekran w dowolnym kolorze na całej stronie, no ale to kłopotliwe jak wiecie. Nie każdy pozwala pchać cudze nośniki we własne napędy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semprini1 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Wzialem bez gwarancji i jeszcze 20 zeta urwalem z ceny. Najwyżej co sie stanie :P Temat do zamkniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...