chybaty Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Witam. Mój problem polega na tym, że zakupiłem klawiaturę E-5 pod USB. Przychodzę do domu, rozpakowuję, podłączam do kompa [A2k+,K7S8X,1024DDR,WINXP(wszystkie możliwe opcję SP1/SP2,PL/EN,HE/PROF) ] i ... i nic. No to cap za nowo nabyty sprzęt i do drugiego kompa[P 1Ghz, Intel MoBo, 515 SDR,WIN98v2'] , podłączam i ... i działa. Więc sobie myślę "Coś jest nie tak ?". Od razu łapię za Instalke windy XP, format c:, reinstal systemu. Znowu podpinam klawaitke i nic. Klawiatura posiada własne sterowniki a raczej ich brak [tzn są, ale tylko do obsługi diodek bo klawiatura nie posiada swoich własnych]. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Witam. Mój problem polega na tym, że zakupiłem klawiaturę E-5 pod USB. Przychodzę do domu, rozpakowuję, podłączam do kompa [A2k+,K7S8X,1024DDR,WINXP(wszystkie możliwe opcję SP1/SP2,PL/EN,HE/PROF) ] i ... i nic. No to cap za nowo nabyty sprzęt i do drugiego kompa[P 1Ghz, Intel MoBo, 515 SDR,WIN98v2'] , podłączam i ... i działa. Więc sobie myślę "Coś jest nie tak ?". Od razu łapię za Instalke windy XP, format c:, reinstal systemu. Znowu podpinam klawaitke i nic. Klawiatura posiada własne sterowniki a raczej ich brak [tzn są, ale tylko do obsługi diodek bo klawiatura nie posiada swoich własnych]. Z góry dziękuje za pomoc. Miałem podobnie na starszej generacji klawie i myszy USB. Na starej płycie działały na nowej trzeba było po uruchomieniu komputera wyciągnąć wtyczkę USB i włożyć na nowo - i to działało dokąd ponownie się nie odetnie zasilania. Edytowane 29 Listopada 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chybaty Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Próbowałem i tak nie pomaga. Problem wygląda następująco najpierw nie wykrywa ją jako 'nieznane urządznie' potem jako 'urządzenie kompozytowe' a na końcu jako 'urządzenie masowej pamięci' beka jak nic a to tylko zwykła klawiatura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chybaty Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Pomocy :] Nikt nie wie jak to rozkminic albo skąd pobrać stery [które się powinny zainstalować z automata] ;] help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...