kamilo23 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 (edytowane) Osiem mignięć: prawie pełny zbiornik ze zużytym tuszemTusz używany do czyszczenia gromadzi się w zbiorniku ze zużytym tuszem w drukarce. Osiem mignięć wskazuje, że zbiornik ze zużytym tuszem jest prawie pełny. Naciśnij przycisk WZNÓW/ANULUJ, aby anulować błąd i kontynuować drukowanie. Ważne Jeśli wystąpi ten błąd, wymagana jest wymiana zbiornika ze zużytym tuszem i konserwacja drukarki. Firma Canon zaleca jak najszybsze skontaktowanie się z przedstawicielem serwisu Canon. Po całkowitym zapełnieniu zbiornika ze zużytym tuszem drukowanie staje się niemożliwe. Mam taki błąd w drukarce canon 2000ip ból w tym że nie mam gdzie zanieść do serwisu bo taki :zonk: że nikt nie przyjmuje drukarek canon tylko hp. :mur: I tu mam pytanie czy ktosmi może powiedzieć co trzeba zrobićtzn jaki wymienić zbiornik i czy sam dam rade? :razz: Edytowane 1 Grudnia 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...