Skocz do zawartości
szpak

Soltek 75frn-l nForce 2 spp

Rekomendowane odpowiedzi

no własnie to nowa płyta a nie jest zbyt droga co wy o niej sadzicie moze ktos miał okazje ja przetestowac ?? tu jest link http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5694 i jak myslicie bedzie lepsza od tego chwlonego epoxa ...pytam bo chce sobie kupic jakas dobra płyte w tej kategpori cenowej ..i nie wiem czy to byłby dobry wybor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli lepsza znaczy nie lepsza tylko stosunek ceny do jakosci niz epox ??

raki a jak sie kreci na niej to co masz w podpisie to max ?? i mozesz powiedziec jaki ma opcje w biosoie chodzi mi o c/c ile max fsb jaki napiecia na ram i proca itp.?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no własnie ja w normalnym sklepie kupie a musze tam bo koles mi wezmie mojego ecs i bede musiał dopłacic a on ceny daje takie jak w komputroniku tz z niego bierze :(

Szpak mam do Ciebie pytanko ale nie odnośnie płyty głównej, a zakupów w sklepie komputroniku, chciałem się dowiedzieć czy oni przyjmują używany sprzęt jeśli wcześniej kupiłeś go u nich???

Z góry dzięki za odp!

pozdrawiam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

słuchaj Rammstein nie moge ci odp. bo ja nie robie u nich zakupów tylko dostaje sprzet z 2 reki tz ja zamawiam u kump[la w sklepei a on mi sprowadza to co chce a cenami sie sugerujemy z komputronika i tak sie to kreci nawet ceny mam troche nisze a czy skupuja sprzet watpie mi kumpel skupuje w sklepie jak wczesniej u niego kupie albo nawet i jak nie poprostu dobry znajomy

ps. soki za błedy jak sa ale mam niezła banie w kacu sobota

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 460zl mozna miec epox 8RDA  :lol:

W tej lepszej wersji soltek ma SATA i RAID. Jak ceny dysków sata spadną, to będzie ogrooomna zaleta. A i RAID fajna sprawa, jak ma się dwa identyczne dyski. Poza tym ten soltek ma obsługiwać bartony. A jak z tym na epoxie, wie ktoś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 460zl mozna miec epox 8RDA  :lol:

W tej lepszej wersji soltek ma SATA i RAID. Jak ceny dysków sata spadną, to będzie ogrooomna zaleta. A i RAID fajna sprawa, jak ma się dwa identyczne dyski. Poza tym ten soltek ma obsługiwać bartony. A jak z tym na epoxie, wie ktoś?

Epox musi obłsugiwać, bo supportuje FSB 166, 200 nieoficjalnie też :), napięcia też ma w porządku, no i njaważnijesze- ma socket A :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nigdy nie kupuje online bo te ceny z komputronika czy innych sklepow online to sa smieszne

to cennik z wroclawskiego k2 ktory nie jest super tani

http://www.k2.wroc.pl/cennik.asp#2

pozatm zawsze mozna isc do normalnego sklepu i spytac za ile ci kolo sprowadzi ta plytke

nie kazdy ma kupic w klepie komputerowym w swoim miescie :P

u mnie w klepie ceny to sa niesamowicie kosmiczne :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja poluje na ta plytke juz ponad tydzien i w calym tym zadupiu europy zwanym krakow nie znalazlem ani jednej sztuki. ale nie odpuszcze bo plyta jest zajebista i mam ja zamiar miec. moze ktos z krakowa pomoze i powie ze gdzies ja widzial.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja poluje na ta plytke juz ponad tydzien i w calym tym zadupiu europy zwanym krakow nie znalazlem ani jednej sztuki. ale nie odpuszcze bo plyta jest zajebista i mam ja zamiar miec. moze ktos z krakowa pomoze i powie ze gdzies ja widzial.

Gadałem z kolesiami w Bicie, powinno dać się sprowadzić, popytaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gadałem z kolesiami w Bicie, powinno dać się sprowadzić, popytaj.

bit zawsze uchodzil za nienajtanszy sklep, ale rzut okiem na ich cennik kaze sie jednak skontaktowac z bitem.

dzieki za info ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorki za glupie, laickie pytanie. ale czy to tej plyty (podobnie jak i do innych 6chanel on board - ale tu chodzi mi o tego soltka na nforce2, wiem ze nie ma sound storma) mozna podlaczyc glosniki 4.1 lub 5.1. wogle sie na tym nie znam - nawet w przyblizeniu. i czy jakosc dzwieku bedzie w miare ok. poziom sb live'a. czy w takim przypadku konieczne bedzie dokupienie osobno karty dzwiekowej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...