radqu Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) Witam, kolega chce kupić laptopa i poprosił mnie o pomoc, wymagania raczej nieduże 1. dysk min 80GB 2. cena max 2600PLN 3. jak najdłuższy czas pracy na baterii 4. nowy 5. bezprzewodowy internet (ale nowy chyba każdy to ma) przeglądałem trochę oferty i z najciekawszych wydaje się: ACER, jednak słyszałem sporo niezbyt przychylnych opinii na temat tej firmy, znalazłem jeszcze takiego ASUSa i prawdopodobnie bym mu go polecił, ale nie podoba mi się matryca, raczej widzi mi się wide screen no i acer ma duży dysk. Co sądzicie o tych laptopach, który byście wybrali, a może jakiś inny? Pozdr. Edytowane 4 Grudnia 2006 przez radqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Nie no przecież wybór jest oczywisty zastanów się mam tego asusa i wogóle porównanie go z wyżej wymienionym uważam za śmieszne hehe Popierwsze lepsza firma wykonanie gwarancja wydajność i jeszcze można by wymieniać długo :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Tez bym sie raczej nie zastanawial ;] Acer od jakiegos roku mnie odrzuca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radqu Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 hmm, w sumie to takich odpowiedzi sie spodziewalem, a moze jakas inny od wymienionych byscie polecili, gdyby ten asus mial szerokokątna matryce to pewnie bym sie nie zastanawial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natoli Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 hmm, w sumie to takich odpowiedzi sie spodziewalem, a moze jakas inny od wymienionych byscie polecili, gdyby ten asus mial szerokokątna matryce to pewnie bym sie nie zastanawial zastanów się czy aby na pewno szerokokątna matryca będzie niezbędna do szczęścia. Niektórzy strasznie żałują tego wyboru... Jeśli zaś z panoramicznym to znalazłam coś takiego :Aristo Smart 350 lub Asus A6RP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnhd Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) Osobiscie stawaiam na Asus. Mam juz jakis czas i jestem zadowolony. Przetestowany wielokrotnie w warunkach polowych sluzy wiernie caly czas. Edytowane 7 Grudnia 2006 przez pnhd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...