Davidis Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Witam Chce sobie kupić nową płyte główna pod procesor AMD Athlon 64 s939 (prawdopodobnie SD 3700) płyta musi posiadać złącze AGP nie zamierzam robić OC ma byc stabilna i dobrej jakosci Płyty które mam na oku: gigabyte K8V-939 gigabyte K8NSC-939 (ewentualnie K8NS-939) epox EP-9NDA3I epox Ep-9HDAI-A939 Jak macie jeszce inne propozyjce to przedstawcie Prosze o pomoc w wybraniu wlasciwej plyty Z gory dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 NIE KUPUJ PŁYTY Z AGP!!!! Zamkniesz sobie tylko drogę do rozwoju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 NIE KUPUJ PŁYTY Z AGP!!!! Zamkniesz sobie tylko drogę do rozwoju. Popieram, a jak coś to tylko AsRock 939Dual-SATA masz i pcie i agp .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Popieram, a jak coś to tylko AsRock 939Dual-SATA masz i pcie i agp ....Ale jaka cena... Taniej czasami można mieć DFI Infinity RS 482. Bierz epoxa na nf4 jeżeli znajdziesz albo dfi na nf4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 DFI Infinity RS 482 na allegro ~300zl :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davidis Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 ASROCK'a nie ma nigdzie (chyba ze nie umiem szukac) a co do PCI E to nie mam kasy na karte graficzna pod te zlacze a mam nienajgorszego FX5900 wiec pozostaje mi tylko AGP a jak bede kupowal grafike pod PCI E to wymienie plyte tylko i bedzie dobrze narazie chce uciec bo posiadam AMD Athlon XP 1700+ Wiec prosze o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Ta dfi co ja podalem ma zintegrowana grafike przekroju r9200 jak mnie pamiec nie myli :-P za~200zł mozna kupic MSI 6600GT :) na pci-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davidis Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Jakis uzytkownik z forum pisal ze ta DFI nie jest najlepsza :/ a ktora plytke byscie proponowali z wymienionych prosze o liste od najlepszej do najgorszej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 DFI- najlepszy producent płyt głownych dla AMD :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davidis Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 OKI OKI ale jednak nie mam nawet tych 200zl wiecej na ta grafike i chcialbym narazie kupic pod AGP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Eeee, sprzedaż swojego 5900 :-P , słuchaj AGP był stosowany miljony lat temu :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 OKI OKI ale jednak nie mam nawet tych 200zl wiecejTa płyta (DFI RS 482) ma integre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davidis Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 prosze o doradzenie jaka plyte pod AGP a nie przekonywania mnie zebym przeszedl na PCI :P A jaka ta integra jest ?? bo gram troche w gry i zalezalo by mi aby chodzily np Battlefield 2 itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) Mowie ~r9200 :-P edit: Małe OT, kiedy ja ostatnio w cos grałem :rolleyes: będzie z 5 miesiecy :lol: Edytowane 5 Grudnia 2006 przez teat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davidis Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 To to nie za dobra :D to doradz cos pod AGP mowie ze zamierzam do 2 lat i tak zmienic plyte i grafike a pozatym slyszalem ze wyszlo PCI E 2 :] I z tego co wiem AGP i PCI E minimalnie sie roznie wydajnoscia a grafiki pod AGP nadal produkuja wiec nie jest jeszcze tak zle :D Wlasnie znalazlem ktos pisal ze mial okazje uzywac tej plyty i jest to klapa podaje link do plyty bo jest tylko jedna pod AGP http://www.sirius.pl/komputery/towar_cenni...alDDR_Seri.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Własnie mialem napisac o tej płycie @Grzechu_1990 ma chyba ją na sprzedaż <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davidis Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 ciekawe po ile chcialby ja sprzedac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 @Grzechu_1990 ma chyba ją na sprzedaż dry.gifJuż prawie kupiłem ;] Ale wracając do tematu, największe głupstwo jakie zrobisz to kupisz płyte z agp. Teraz wiem coś o tym trochę. Na pci-e są WYDAJNIEJSZE i TAŃSZE karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Nie mam pojecia <_< zagadaj na PW :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davidis Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Moze zrobie glupstwo ale i tak chcialbym wiedziec jaka plyte radzicie pod AGP :] przejzalem ceny na allegro gforce 6600gt pod PCI E jest po okolo 300zl a tyle nie mam jak za plyte i procek wydam do 500zł a zwyklego 6600 nie warto kupowac :D NO PLISKA napiszcie jaka plyta pod AGP !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Cooo? chyba nowe! :) MSI 6600GT uzyke za 200zl sie kupi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Sprzedaj swojego "nienajgorszego" FX5900 i kup jakas uzywke na PCI-E za uzyskana kase. Jak za rok czy dwa bedziesz chcial zmienic grafe, to kupisz nowa po prostu, bez koniecznosci bujania sie z wymiana plyty. Tym bardziej, ze socket 939 juz konczy zywot i moze sie okazac, ze zadnych porzadnych juz plyt nie bedzie. Podejscie "teraz kupie na AGP a za rok, dwa wymienie plyte + grafe" jest bez sensu, bo za ten rok-dwa to i plyta i grafa beda warte smieszne grosze. Lepiej pchnij je teraz, poki jeszcze mozna za nie wziac jakies sensowne pieniadze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 ja ci sprzedam za 500zl dfi rs482 z 22,5miecha gwary i gf 6600 galaxy GE@GT ultimate 13miechow gwary i sprzedaz swoje klocki i duzo nie dolozysz ten galaxy to wersja gamer edition i od GT rozni sie ze ma 50mhz mniej na rdzeniu ale oczywiscie wgram ci biosa od 6600gt ultimate bo to te same grafy nawet mam wszystkie 3zworki i pamiati 1,6ns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davidis Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 a co powiecie na ASROCK 939DUAL SATA2 ?? Ma i AGP i PCI :D chyba ze sa jeszcze inne plyty na AGP i PCI PS przypominam ze zalezy mi na stabilnosci a rozne sa opinie o tej plycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 a moze ten ECS http://allegro.pl/item147925811__ecs_nforc...px8_s_939_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) a co powiecie na ASROCK 939DUAL SATA2 ?? Ma i AGP i PCI icon_biggrin3.gif chyba ze sa jeszcze inne plyty na AGP i PCI PS przypominam ze zalezy mi na stabilnosci a rozne sa opinie o tej plycie Jeżeli gdzieś jeszcze znajdziesz w normalnej cenie... A z tym ecs'em uderzyłeś jak łysy grzywką o kant kuli :? Edytowane 6 Grudnia 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 chyba kuli a co w nim takiego zlego ? jest pod 939, ma zlacze agp i jak napisal: nie zamierza robic OC, co najwazniejsze nie jest droga zwazywszy na to ze za rok bedzie zmienial plyte, grafike itd wiec nie poleci na zbyt duze koszty z ta plyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davidis Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) A co az tak zle ?? Edytowane 6 Grudnia 2006 przez Davidis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Płyta jest beznadziejna, za rok 939 może być historią (w sumie już jest). costi dobrze napisał. Bierz pci-e i sprzedaj ten złom co sie zwie 5900. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davidis Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Jak jest stabilna i nie bedzie sie psula to jest dobra propozycja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...