Gość teat Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Witam, chce zakupic płyte glowna na s775. Mam poważny problem gdyż nie wiem co kupic mam~320zl moze mi cos jutro wpadnie :-P czekam juz na ram 2x512 ddr2 667@900 cl4 :) . Co sądzicie o Gigabyte 945PL-S3? <_< szczerze mowiąc juz mam mentlik w glowie i nie wiem co kupic. Zależy mi na oc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) o to chyba ten w sygnaturce ? :>moze to jak ci kasa dojdzie? Edytowane 5 Grudnia 2006 przez JC_pink Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Biostara. Ale nie wiem czy nie jest droższy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaDiQ Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Jest i to o całą 'stówkę'... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Jutro postaram się "wycisnac" max od rodzicow/babci itd :) dawno nic nie dawali :lol: heh, dajcie jakies swoje propozycje, początkowo myslałem o Asus P5LD2-SE ale dzis zobaczylem ze jest strasznie okrojona :blink: i mowie NIE! szczegolnie ten kodek ADI :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) Co sądzicie o Gigabyte 945PL-S3? <_< szczerze mowiąc juz mam mentlik w glowie i nie wiem co kupic. Zależy mi na oc :) Szajs. Jesli juz to 945P-S3 a nie PL-S3. Ten twoj szajs ma padajace kondziory(czerwone) a wersja P-S3 ma juz duzo lepsze i bardziej wytrzymale(niebieskie). Zalezy ci na O/C to wlasnie ta o ktorej mowie. Ta z czerwonymi wlasnie przez te kondziorki czesto odwiedza serwis Gigabyte...padaja jak muchy. Za 320 masz wlasnie P-S3 albo ASRocka ConroeX.... Edytowane 6 Grudnia 2006 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) Aha, ile ten Gigabyte ma v na cpu? mem itd? a czy w styczniu powinienem kupic biostara za~350? <_< napewno dobre podali? chyba ją kupie :-P Edytowane 6 Grudnia 2006 przez teat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Aha, ile ten Gigabyte ma v na cpu? mem itd? a czy w styczniu powinienem kupic biostara za~350? <_< napewno dobre podali? chyba ją kupie :-P Testy u konkurencji czyli na labie ale nie wiem czy linki mozna dawac :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Oj no na google znalazlem :-P co powiecie na Asus P5LD2C? Jednak bardziej wolał Ga-945p-s3 bo ma 2v na cpu i 2.4v na ram. :-P Gigabyte jest jest bardziej okrojony ale ma wieksze mozliwosci na cpu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...