MeoPL Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Tak patrząc na postęp techniki jestem przerazony i zflustrowany co dopiero kupilem sprzet niespelna 2 miechy temu a juz ze tak powiem s939 powoli wyplywa z obiegu nie beda juz nowe mobo produkowane procesory tak samo;/ lipa na maksa za duzy postep.Pomyslalem sobie moze zmienic sprzecik juz na dwujadrowke a co za tym idzie raczej bym wzial c2d + plytka i teraz mam dylemacik biostara asusika czy gigabyte na forum tego mnostwo jest chcialbym zeby plyta nie kolidowala z koscmi ramu patrioty 2x512mb (800)DDR2 . Myslalem nad zmiana cos kolo marca kwietnia plytka mobo i ram do tego juz zbieram na r600 bo postanowilem ze to moglbym miec . Moze ktos bedzie chetny kupic tutaj z forum moj nie katowany sprzecik jak narazie czyli: DFI RS482 + a64 SD 3700+ i do tego kupione niedawno od uzytkownika z ppc niezle memki co smigaja na 255mhz cl3 v1,6 patrioty llk 2x512MB . Co o tym myliscie oplaca sie zmienaic taki sprzet jak mam czy zostawic i dokupic tylko karte grafiki . Z góry dzieki za jakies trafne sugestie zwiazane z moim skromnym problemem . Napiszcie jaka plytka glowna i ramy 800 zeby mogl niezle skrecic tego c2d . To na tyle Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Tak patrząc na postęp techniki jestem przerazony i zflustrowany co dopiero kupilem sprzet niespelna 2 miechy temu a juz ze tak powiem s939 powoli wyplywa z obiegu nie beda juz nowe mobo produkowane procesory tak samo;/ lipa na maksa za duzy postep No to nie ma znaczenia, że coś nie jest produkowane, przecież ludzie jeżdżą FSO. Może kupić dwardzenie pod 939. Jest wybór, a jak płyta padnie, to dadzą nową, może nawet na nową podstawkę. Co ci przeszkadza w tym SanDiego, ja też jeżdżąc Mercedesem 2.6 nie przesiadam odrazu na V8, bo jest coś szybszego. Myslalem nad zmiana cos kolo marca kwietnia plytka mobo i ram do tego juz zbieram na r600 bo postanowilem ze to moglbym miec . No to napisz taki Topic w marcu lub kwieteniu. Moze ktos bedzie chetny kupic tutaj z forum moj nie katowany sprzecik jak narazie czyli: DFI RS482 + a64 SD 3700+ i do tego kupione niedawno od uzytkownika z ppc niezle memki co smigaja na 255mhz cl3 v1,6 patrioty llk 2x512MB . Ale to chyba nie ten dział, dodaj to w kwietniu w Sprzedam ;) Co o tym myliscie oplaca sie zmienaic taki sprzet jak mam czy zostawic i dokupic tylko karte grafiki Zawsze się opłaca zmieniać, bo coś jest ładniejszego, mocniejszego, szybszego i nowszego, ale czy te 2.6 jest warte dopłacenia x zł. na V8, bo potem będzie V12 itd. Ja bym poczekał, bo Core2Duo będzie w 45 nm od marca, więc już sobie wyobrażam jak się podkręca. Z góry dzieki za jakies trafne sugestie zwiazane z moim skromnym problemem No dokładnie drobny problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 ale ty uprzejmy jestes:] aż do bólu no nic czekam na dalsze debaty ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...