Skocz do zawartości
dzikidaniel

Płyta Pod S.939 Do Ok 200 Zł

Rekomendowane odpowiedzi

Stoje przed bardzo podobnym problemem i moj wybor padł na ASUS A8NE n-Force 4, modle sie zeby Ram i procek tak samo sie krecily jak na tej poczciwej i niedocenianej Gigabyte K8NSC-939.

Przegladam inne tematy moze znajde ciekawsza alternatywe

Edytowane przez Cloperflake

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam ci K8NF9 od Gigabyte. Mam ja na San Diego. Wypas , masa opcji do o/c w biosie itd. Tylko chlodzenie czipsetu do wymiany. Plyta lazi od 215 zl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam ci K8NF9 od Gigabyte. Mam ja na San Diego. Wypas , masa opcji do o/c w biosie itd. Tylko chlodzenie czipsetu do wymiany. Plyta lazi od 215 zl.

Znajdź mi taką za tą cone to biorę od razu!!

Nigdzie takich nie ma a w sklepach zaczynają się od 250 zł :(

Ma ktoś może asusa a8n-sli na sprzedaż??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy można tak na forum, ale :) w zw. z pytaniem... jak ktoś zainteresowany to mam do sprzedania A8N-E półroczną.

edit

[A8N-E pełna wersja + wszystko co w pudle + papiery]

[info PW]

Edytowane przez promieniowanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można, ale w dziale sprzedam :).

A co do założyciela topicu, jak to jest pełny A8N-E (a nie to co na allegro już od 149zł) to bym się zgłosił (jak puści za ~200zł).

A na allegro z szybko dostępnych (kup teraz) to widziałem tylko jakiegoś Albatrona na N-Force 4x za 189zł :) (choć wg. www producenta ma jakieś podstawowe opcje do o/c w biosie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi