dzikidaniel Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Może ktoś coś ciekawego polecieć do ok 200 zł?? Zeleży mi na małym oc :) No i żeby nie wieszała się zbyt często ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 pcie czy agp?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semprini1 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Tylko i wyłącznie Asrock Dual-VSTA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Tylko i wyłącznie Asrock Dual-VSTA To ja poproszę za 200zł tego Asrock`a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Tylko i wyłącznie Asrock Dual-VSTA Wezme 2 moze nawet 5 jak mi zalatwisz nowke ze sklepu po 200 albo z papierami <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) Stoje przed bardzo podobnym problemem i moj wybor padł na ASUS A8NE n-Force 4, modle sie zeby Ram i procek tak samo sie krecily jak na tej poczciwej i niedocenianej Gigabyte K8NSC-939. Przegladam inne tematy moze znajde ciekawsza alternatywe Edytowane 12 Grudnia 2006 przez Cloperflake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 PCI-X :) Cloperflake więc jak będziesz kręcić to pochwal się jak sie ten Asus kręci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Tylko i wyłącznie Asrock Dual-VSTAto ja za tą cenę 2 albo 3 teraz używane za 320 zł chodzą :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 To żadnych realnych przykładów nie dostane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Polecam ci K8NF9 od Gigabyte. Mam ja na San Diego. Wypas , masa opcji do o/c w biosie itd. Tylko chlodzenie czipsetu do wymiany. Plyta lazi od 215 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Polecam ci K8NF9 od Gigabyte. Mam ja na San Diego. Wypas , masa opcji do o/c w biosie itd. Tylko chlodzenie czipsetu do wymiany. Plyta lazi od 215 zl. Znajdź mi taką za tą cone to biorę od razu!! Nigdzie takich nie ma a w sklepach zaczynają się od 250 zł :( Ma ktoś może asusa a8n-sli na sprzedaż?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promieniowanie Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 (edytowane) Nie wiem czy można tak na forum, ale :) w zw. z pytaniem... jak ktoś zainteresowany to mam do sprzedania A8N-E półroczną. edit [A8N-E pełna wersja + wszystko co w pudle + papiery] [info PW] Edytowane 15 Grudnia 2006 przez promieniowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Można, ale w dziale sprzedam :). A co do założyciela topicu, jak to jest pełny A8N-E (a nie to co na allegro już od 149zł) to bym się zgłosił (jak puści za ~200zł). A na allegro z szybko dostępnych (kup teraz) to widziałem tylko jakiegoś Albatrona na N-Force 4x za 189zł :) (choć wg. www producenta ma jakieś podstawowe opcje do o/c w biosie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...