Gość teat Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Witam, potrzeba mi taki komputer do 250zl <_< myslalem o czyms takim KLIK jestem w posiadaniu 256 pc 133/20GB i Riva TNT :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 poszukaj czegoś tańszego, no ale jak nie znajdziesz to ten będzie dobry, tylko zalezy do czego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Ogólnie szukałbym PIII ~1GHz Z AMD to za 200zł można mieć Athlona Xp + mobo (pod sdr) z tego co widzę na allegro. (piszesz, że ram, hdd i gpu masz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) Z tego linku co podałes Teat rozwalila mnie dlugosc gwarancji 30 dni :lol2: Edytowane 11 Grudnia 2006 przez 3qu!l!br!um Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Z tego linku co podałes Teat rozwalila mnie dlugosc gwarancji 30 dni :lol2: Czemu? To jest akurat dosc czasu zeby sprawdzic czy wszystko jest w pelni sprawne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Myslałem o czyms PII 1GHz@jakos;) i 384mb ramu i GF4;) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Witam, potrzeba mi taki komputer do 250zl <_< myslalem o czyms takim KLIK jestem w posiadaniu 256 pc 133/20GB i Riva TNT :blink: A ja Teat radziłbym Ci skontaktować się ze sprzedającym i zapytać czy to coś w pierwszym poście posiada gniazdo AGP w ogóle ... się tak dałem kiedyś wrobić w minę i na części sprzedawałem ... oczywiście nie odrobiłem tej "inwestycji" ... około 80 w plecy a jak wiadomo mieć a nie mieć to razem 160 pln. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...