Złodziej Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Mam w systemie folder tymczasowy. Od wczoraj jest tam coś dziwnego - mianowicie plik o nazwie (uwaga:): Type%3dclick%26FlightID%3d83477%26AdID%3d118942%26TargetID%3d25215%26Segments%3d%26Targets%3d%26Values%3d25,31,43,51,60,72,82,100,110,150,181,194,197,212,438,531,557,598,62[1].htmLokalizacja tego pliku to: C:\Documents and Settings\Nazwa Użytkownika\Ustawienia lokalne\Temp\Temporary Internet Files\Content.IE5\OPYBGDQB\ Oczywiście normalny folder Temporary Internet Files jest tam gdzie być powinien. Co to u licha jest ? Googluję w poszukiwaniu jakiegoś syfu, ale nie bardzo mam wyniki :( I jak to usunąć ?!? Bowiem plik jest jakby go nie było. Ma wielkość 5245 bajtów. Ale folder, w którym się znajduje ma wielkość 0 bajtów i 0 plików w środku. Znalazłem w necie robaka (VBS.Yeno@mm/VBS.Entice) o takiej wielkości, ale to raczej nie to - nie ma wpisów w rejestrze ani pliku, które ten robal robi, no i Kaspersky ma to wykrywać. Pliku nie da się odczytać (w tym skopiować) ani usunąć. Oprogramowanie, którego narazie używałem aby coś z tym zrobić to Kapsersky, Spybot S&D, HijackThis, Unlocker i... Total Commander, bo z poziomu eksploratora nie sposób nawet się do tego zbliżyć... Teraz się wybieram do trybu awaryjnego, ale może ktoś z Was się spotkał z czymś podobnym i (oby) nie sypał się dysk (jeśli już to tylko system plików:) :( Czym zrobić loga ze smarta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Czym zrobić loga ze smarta ?... najlepiej HDTune imo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 ... najlepiej HDTune imo ;)Problem z pierwszego postu pewnie jest nierozwiązywalny na pniu, ale mam pytanie co do interpretacji wyników z programu HD Tune. Czy dobrze rozumiem, że wszystko w zakładce zdrówko na OK to dobrze ? I druga sprawa niejako przy okazji. Mam 2 dyski. 1 ata, ale 2 sata. W przypadku dysku sata mam w zakłądce info zarówno supproted jak i active "udma mode 6 (ultra ata 133)". Czy ata 133 to taka sama prędkość (teoretyczna prędkość) jak sata (ten wolniejszy tryb) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Czy istnieje możliwość utworzenia partycji z folderu ? Jeśli tak to jakim programem ? (Nie mam teraz Partition Magic, ale przy łączeniu partycji tym programem zawartość jednej z nich była kopiowana do folderu na drugiej - tu mi chodzi o proces odwrotny) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...