exe1987 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zakupiłem monitorek Samsung 940BW, podłączyłem kablekiem DVI (był w komplecie) i mam problem. Otóż po restarcie obraz na monitorze pokazuje mi się dopiero wraz z tym jak windows Xp się załaduje i przejdzie do ekranu logownia. Jest na to jakiś sposób ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Na forum MVA.pl wyczytałem że ma to związek z kartą graf ( karty nVidia ). Jakiej firmy masz kartę ( właściwie GPU bo to w praktyce okazuje się powiązane z biosem , DVI itd. ) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 to podłącz jednoczesnie dvi i dsub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Tak mam GF FX 5200 (tak wiem co o nim myślicie) Czyli jeśli podłączę i cyfrowo i analogowo to wszystko będzie ok ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Tak mam GF FX 5200 (tak wiem co o nim myślicie) Czyli jeśli podłączę i cyfrowo i analogowo to wszystko będzie ok ? w chwili braku sygnału na DVI monitor powinien przejsc na Dsub SPRAWDZ ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrestal Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Mi 940BW wyswietla wszystko od poczatku. Tyle ze mam podlaczony go przez DVI jako monitor glowny. CRT obok przez DSUB podlaczony jest jako poboczny wiec moze u ciebie tez podobny problem wystepuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...