reaktiv Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Hmm wyglada jak kolejny Triumph, ale nie moge dopasowac go do modelu jakiegos :/, myslalem nad MG, ale tak samo... Wydaje mi sie ze jednak tez Triumph, ale modelu nie znam. :P Edit: Hehe mam za ciemny ekran, nie widzialem kierownicy, no coz nie przychodzi mi nic na mysl :< Takie ksztalty widzialem tylko u Sunbeam'a, Triumpha i MG, ale co to jest to nie wiem. Edytowane 10 Września 2007 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) Glas GT Cabrio ;) zadaje: Edytowane 12 Września 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) Lancia Aurelia B24 Spider Zadaje: http://img62.imageshack.us/my.php?image=autkoznv8.jpg Podpowiedz: Auto znajduje sie w Gran Turismo 4, firma produkujaca zbankrutowala w `76, a ostatecznie upadla w `92. Auto pochodzi z Wielkiej Brytani. Nie wiem czy nie zaduzo podpowiadam :P Edytowane 12 Września 2007 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 tak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Jensen FF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Jensen FF Jensen, racja, ale nie "FF" tylko "Interceptor" no ale zgladles prawie, bo sa podobne, wiec zadajesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 a ja niby nie mam prawa ale zadam .... Wam gwoździa mam nadzieję :twisted: było prod. seryjnie ... ale dawno, teraz ktoś robi dziki tuniong i sprzedaje więc niby seria .... co to jest ? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) Skoda Rapid (Rabbit AK 47) poznałem po dość charakterystycznej sylwetce Czesi lubią tjuningować swe skodziny EDIT: nową zagwozdkę zapodam jutro Edytowane 14 Września 2007 przez thermalfake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 daytona coupe, ktos wie ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Coś ze wschodu, może honda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 owszem japonia, dobry trop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 te zegary na to wskazują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 stawialbym na jakas mazde... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) Subaru Impreza (GD) Edytowane 14 Września 2007 przez thermalfake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 w sumie mozna sie bylo domyslic po wyskalowaniu obrotomierza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) właśnie te 9k nie dawało mi spokoju jak na europejczyka więc stawiałem na japońską szlifierkę EDIT: dobra, niech ktoś zada coś ambitnego Edytowane 15 Września 2007 przez thermalfake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) No to ja zadam :] http://img293.imageshack.us/my.php?image=autosnb4.jpg Edit: @f1zZ Nie, to nie jest amerykanskie auto. Z jakiego kraju jest nie podam bo sa tam tylko 3 bardzo znane marki produkujace sportowe auta :] wiec za latwo bedzie :P Edytowane 15 Września 2007 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 amerykańskie auto ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Maserati Spyder? Ok skoro zgadłem to daje coś takiego: Edytowane 15 Września 2007 przez Koen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 tak Koen, to jest spyder, zadawaj zagadke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Potwierdzam Maserati Biturbo Spider :) A to twoje to hmm przypomina mi Mercedesa takiego krotkiego, ale nie wiem jaki to byl model :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) lexus sc 430, proste ;) Ja tez dam latwe :) chodzi o ten na 1 planie. Edytowane 15 Września 2007 przez f1zZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesus79 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 lexus sc 430, proste ;) Ja tez dam latwe :) chodzi o ten na 1 planie. Dodge Charger? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Dodge Charger, nawet nie bylo sensu zamazywac R/T na grilu :), chociaz, jakbys dorwal odpowiednie zdjecie Plymouth Roadrunner'a to mogloby sie pomylic :D Edytowane 15 Września 2007 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 no, jezus79, czekamy na zdjecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Charger R/T rocznik 1968, silnik przypuszczalnie Magnum 440 375 bhp w serii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 jako ze nikt sie nie kwapi zeby podtrzymac temat, to ja cos zadam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Bugatti 16/4 Veyron Edytowane 18 Września 2007 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Lamborghini? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Lamborghini Reventón Edit: http://img218.imageshack.us/my.php?image=autosskv4.jpg Edytowane 18 Września 2007 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...