Gość galaxy Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 (edytowane) Witam. Mam blutotha od soleil czy jakos tak. Wszystko działało bez zażótów. Aż tu nagle dziś zachciało mi sie piosenek powgrywać wieć wpinam "perpetummobile" i wyskakuje mi bład nie rozpoznano użądzenia USB. TO od nowa wsyzstko przeinstalowałem. I NIC. To samo;/Pomocy Co moglo sie stać? Edytowane 16 Grudnia 2006 przez galaxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galaxy Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Czy kto kolwiek mi pomoże błagam was ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) Jeżeli z usb nie ma problemów , to bluetooth jest uszkodzony. Bluetooth często padają. Edytowane 16 Grudnia 2006 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 @galaxy jak wyglada ten BT ? taki maly , bialy , plaski? ;) mialem go i po 3 dniach siadl . wymienilem na tej samej firmy, ale juz taki bardziej normalny. mialem podobny problem. nie moglem sobie poradzic . wiec doszedlem do wniosku ze musze zrobic formata. zrobilem i dziala.. ale nie wiem jak jest dokladnie u Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Wsadziles w ten sam port USB co go wczesniej instalowales? Tez mam BlueSoleil i dziala bez problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...