j@kubof Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Tworzył już ktoś encyklopedie z szablonu wiki? Chce stworzyć encyklopedie z szablonu wiki. Który szablon jest po polsku i ma łatwą instalacje? Mam już serwer z PHP i innymi "rzeczami" co potrzebuje każda wiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@kubof Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Wybrałem media wiki Instaluje mediawiki i nie wiem co tu wpisać: Umiem to przetłumaczyć, ale nie wiem czy te nazwy mam wźąć z powietrza czy skąd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 W tym polu musisz wpisać "przedrostek" jaki będzie miała tabela Wiki w bazie MySQL. Sam ustalasz ten przedrostek. Np. "wiki_" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Jak nie potrafisz nawet zainstalowac mediawiki to lepiej to zostaw, bo potem nie skonfigurujesz tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@kubof Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) W tym polu tzn, w którym? Skąd wziąć nazwę do DB username i hasło do tego? SGJ Masz inny pomysł? Edytowane 17 Grudnia 2006 przez j@kubof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 DB username - login do bazy danych hasło - hasło do bazy danych To nie takie trudne... Oczywiście te dane dostałeś pewnie razem z bazą :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...