Komornick Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Witam chce kupić dobrego procka którego zamierzam OC. Znalazłem na aukcji link poniżej http://www.allegro.pl/item147816182_amd_at...sze_do_o_c.html ...procek który po OC podobno dorównuje FX. Czy to możliwe ? Czy ktoś tam kupował ? I czy jest duża szansa że trafie dobrze kręcącego się procka ? Mam ASUSa A8N-SLI i pamięci 2x512 Patriot XBLK PC4200, zasiłke Chieftec 360 W Jaka jest szansa na osiągnięcie stabilnego 2.9 GHz na moim chłodzeniu na minimalnych obrotach (Pentagram 100-Cu), czy sugerujecie zmianę chłodzenia. Ważna jest dla mnie cisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Powiem ci jedno. Cena smierdzi...Ten sklep czasami robi myczek z kredytowaniem sprzetu. Dam ci przyklad. Kupilem u nich zasilke i sam chcialem kupic SD3700. Mieli na stronie i na allegro ale nie w sklepie. Powiedzieli mi , ze nie beda ich mieli wcale. Ok. Kupilem w Emarkecie. A tu nagle pare dni pozniej(gdzies w okolicy wtorku , kupilem w pewien piatek) nagle widze , ze maja na allegro 50 szt. Niby nic ale to BOXY a nie mieli zadnego. A na ppc czytalem jak ludzie kupuja , placa a po 2-3 miechach jest im oddawana kasa....Rozumiem , mogli miec dostawe. Ale dostawa sensowna to powiedzmy 5 - 10 sztuk...ale nie nagle na allegro widze 50 sztuk i to Boxy w moim przypadku , a tera z linka jeszcze 20...(mieli oemy ale cos tu nie kumam.........) Ja bys sobie darowal. Ten sklep jest kolo mnie a ta sprawa z SD3700 zalatuje...I cena. Pewnie to oem ale ja za swojego (brat mial zachcianke) dalem 390... Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) To jest OEM, a cena tez ~normalna (w DE kupilem w sklepie takiego oem po 71€). ps. Tu masz temat o SD 3700+ i tam najlepiej spytaj Edytowane 18 Grudnia 2006 przez ridczak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Firekage - to jest normalna cena za te procki w wersji OEM. Patrzac na inne aukcje, to powiedzialbym wrecz, ze cokolwiek wysoka (gdzie indziej 270-275zl). Do autora tematu - zanim kupisz, upewnij sie, ze dostaniesz procek z serii E4. Robia one na stockowym napieciu 3GHz (a czasem i ponizej stockowego, patrz moj sig) ;) Pozniejsza seria E6 nie kreci sie juz tak dobrze i 3 GHz sa dla niej trudne do osiagniecia nawet na wysokich napieciach. Poczytaj ostatnie strony tego tematu, dowiesz sie dokladniej co i jak. EDIT: Ridczak podal tego samego linka, co ja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komornick Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Do autora tematu - zanim kupisz, upewnij sie, ze dostaniesz procek z serii E4. Robia one na stockowym napieciu 3GHz (a czasem i ponizej stockowego, patrz moj sig a czy procki SanDiego 4000 z E4 też sie kręcą tak samo jak te 3700 i latają spokojnie na 3 GHz ? no i czy moje chłodzenie wystarczy - mam Pentagrama 100 Cu? Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Komornick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...