seba_999 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Witam! Słyszałem, że w windowsach jest jakieś badziewie w stylu kapuś - wysyła informacje do Redmont o użytkownikach nielegalnych kopii systemu. A moje pytanie jest takie - czy mając oryginalną wersję systemu windows, będąc zarejestrowany i robiąc aktualizacje to czy "oni" wiedzą jakie mam zainstalowane programy etc? Wiem, że pytanie brzmi lamersko... no ale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Nie wiedzą, a nawet jakby wiedzieli to by mieli tyle tego, ze nie wiedzieli by co jest kogo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 cos gdzies czytalem kiedys ze wga wysyla info na temat pc... jednak pozytku z tego nie maja... bardziej bym stawial ze robia sobie z tego statystyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...