warn Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Panowie potrzebne wasze zdanie doradźcie jaki monitor kupić im tańszy tym lepszy w cenie do 400zł może nawet używany LCT czy CRT, monit ma być głownie do gier i Internetu, do domu oczywiście nie większy jak 17, doradźcie co kupic czy uzywaną plazme ale jaką(?) czy zwykły CRT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Używanej plazmy lepiej nie kupuj :wink: Ja bym radził CRT - w tej cenie od 17" do 22" - czemu chcesz tylko 17 " ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warn Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 panowie własnie mysle co zrobić a plazmy z magazynów bez stojaka? Co o tym myslicie? A czemu 17 nie większy? Wiadomo ze na większych konieczna by była większa rozdzielczość do grania a to juz trzeba dobry sprzet pozatym mam jednak małe biurko :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Może coś tego typu : http://www.allegro.pl/item151778171_dell_p...wyprzedaz_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warn Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 hey ale czemu napisałeś że nie plazma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 hey ale czemu napisałeś że nie plazma?Bo najmniejsze wyświetlacze plazmowe mają chyba ponad 30" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 . SONY G520/F520 takze górna polka do kupienia na allegro za "grosze"... wysmienite parametry odswiezania, jakosc kolorow i ta przekontna...Ostatnio właśnie kupiłem 4-letni monitorek SONY G520.-Wysmienite parametry odswiezania, jakosc kolorow można sobie w d...e wsadzić.Takie parametry to może on miał 4 lata temu kiedy był nowy.Na tej krowie sensownie moge pracować w rozdzielczość 1280x1024 przy odswieżaniu 85,inaczej obraz jest bardzo rozmazany.Pewnie chodził po 12 godz. w jakimś studiu graficznym :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 w kwocie którą podałeś niekupisz pożadnego LCD... a jedynie BDB klasy monitor CRT... polecam EIZO F931 21" specjalny monitor dla grafikow, gdzie o jakosci obrazu mogą pomazyc "monitorki" LCD ponizej 6000zł... ew. SONY G520/F520 takze górna polka do kupienia na allegro za "grosze"... wysmienite parametry odswiezania, jakosc kolorow i ta przekontna...niegdys te wlasnie monitory byly najlepszymi monitorami CRT dla grafikow... obecnie nieprodukowane. w koncu era lcd nastała ; ) szkoda ze te "tanie" tylko ladnie wyglądają a gorzej z parametrami... dla mnie bynajmniej jakosc obrazu jest na 1 miejscu ; ) pozdrawiam Ostatnio właśnie kupiłem 4-letni monitorek SONY G520.-Wysmienite parametry odswiezania, jakosc kolorow można sobie w d...e wsadzić.Takie parametry to może on miał 4 lata temu kiedy był nowy.Na tej krowie sensownie moge pracować w rozdzielczość 1280x1024 przy odswieżaniu 85,inaczej obraz jest bardzo rozmazany.Pewnie chodził po 12 godz. w jakimś studiu graficznym :mur: Aby na tych boskich monitorach uzyskać boski obraz potrzeba karty z boskiej jakości wyjściem analogowym - ale to i tak nie ważne bo autor napisał że ma mało miejsca na biurku a jednak takie 21" to ma pół metra głębokości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Aby na tych boskich monitorach uzyskać boski obraz potrzeba karty z boskiej jakości wyjściem analogowym - ale to i tak nie ważne bo autor napisał że ma mało miejsca na biurku a jednak takie 21" to ma pół metra głębokości.Moja karta to Geforce 7600GT-to chyba dobra karta-powinna dać świetny obraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 No ale z rozumowania kyle kazda karta do crt sie nie nadaje tylko taka sie nadajez super wyjsciem analogowym. J mam radeona9550 i na ostrosc nie narzekam ale monitor mam nowka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warn Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 czyli jest sens kupić uzywany monitor na allegro? i tak nie można go zobaczyć jak działa :/ a co do tego ze to max 17 to dlatego że nie zmieści się z racji wysokości żaden większy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Moja karta to Geforce 7600GT-to chyba dobra karta-powinna dać świetny obrazPewnie Matrox za 50 zł da lepszy obraz. Wiele zależy na jakich elementach ( jakiej jakości ) zostało wykonane wyjście w tym GF. Jeśli ta karta to nie jakiś szrot no-name to powinno być OK - dla przeciętnego użytkownika . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warn Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 to może lepszym pomysłem będzie jak kupie monitor w sklepie do 400zł nowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Obecnie nie sprzedaje się już nowych dobrych CRT a już na pewno nie do 400 PLN . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Najlepsze wyjscie to dwa monitory LCD sredniej klasy do www filmow itp Jesli do gier to tylko CRT ,trafisz za pare groszy uzywke z biura minimum 19'' najlepiej cos okol o 21'' Na CRT nie bedziesz uwiazany do tylko jednej natywnej rozdzialki , i jak gra ma duze wymagania schodzisz z rozdzialka do 1024x768 Sam mam dwie uzywki Compaqa S910 , prawie za darmoche je wyrwalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 17 nowa warta polecenia http://tecza.rybnik.pl/cgibin/shop?buy=MCP...mp;sid=6a7e0657 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warn Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 czyli zostanie mi zebrać się do sklepu popolować na jakiś CRT w starym magazynie może w jakimś sklepie, kupić nowy CRT...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...