Skocz do zawartości
kurniczek

Prosze O Opinie Na Temat Mojego Zestawu

Rekomendowane odpowiedzi

Ramy zmienił bym na takie które mają kości microny D9

Czyli jakie?(nie za drogie)

zasilacz na huntkeya 350/400W

Takiego zasilacza nie ma w gralu, a wolalbym czesci kupic w jednym sklepie. A czy ten huntkey to dobra firma?

grafa może radeon 1950pro

Duzo osob pisze, ze zamiast 7900gs brac tego rakda i sie troche dziwie dlaczego tak pisza bo ja widzialem testy w ktorych ten radek w wiekszosci grach gorzej sobie radzi. Wiec moze podacie jakies testy ktore wykarza ze radek jest lepszy?:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jakie?(nie za drogie)

Takiego zasilacza nie ma w gralu, a wolalbym czesci kupic w jednym sklepie. A czy ten huntkey to dobra firma?

Duzo osob pisze, ze zamiast 7900gs brac tego rakda i sie troche dziwie dlaczego tak pisza bo ja widzialem testy w ktorych ten radek w wiekszosci grach gorzej sobie radzi. Wiec moze podacie jakies testy ktore wykarza ze radek jest lepszy?:P

Dobrze widziales radek jest gorszy a czasem lepszy zalezy w co grasz, ja osobiscie stawiam te karty na rowni, i bralbym TANSZA:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ramy zmienił bym na takie które mają kości microny D9

@Grzechu_1990 nie obraź się, ale wytłumacz mi, jak bez zdjęcia radiatorów idzie rozpoznać czy kości są na elpidach czy też micronach ? Tylko w Crucialach można mieć taka pewność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Grzechu_1990 nie obraź się, ale wytłumacz mi, jak bez zdjęcia radiatorów idzie rozpoznać czy kości są na elpidach czy też micronach ? Tylko w Crucialach można mieć taka pewność.

ShadiQ ma racje, jesli z tego C2D chcesz wyciagnac cos na poziomie 3GHz, to bez ramu na D9-tkach nie masz nawet co startowac, jezeli starczy Ci subtelne 2GHz, to luzik.

Poza tym nie zgodze sie z pewnosc co do D9tek mozna miec po zdjeciu radiatorow, chyba kazda kosc DDRII - 1000 jest na D9-tkach bo inne nie sa w stanie pociagnac takiej predkosci :D B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym nie zgodze sie z pewnosc co do D9tek mozna miec po zdjeciu radiatorow, chyba kazda kosc DDRII - 1000 jest na D9-tkach bo inne nie sa w stanie pociagnac takiej predkosci :D B-)

Admini powinni wprowadzić status 'Znawcy' i dawać go takim osobom jak Ty... <_< . Dobre elpidki zrobią 1GHz 4-4-4-xx.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Sorry ale ostatnio nie w temacie jestem, może goodramy pro?? Wszyscy tak pisali o D9 to o nich wspomniałem ;]

Plusem radka jest włączenia AA i HDR jednocześnie, obie karty są bardzo dobre, jeżeli kręcisz bierz nvidie, jeżeli nie to ati.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ShadiQ ma racje, jesli z tego C2D chcesz wyciagnac cos na poziomie 3GHz, to bez ramu na D9-tkach nie masz nawet co startowac, jezeli starczy Ci subtelne 2GHz, to luzik.

hę? Chyba ci chodziło o wyciągnięcie czegoś koło 4GHz i subtelnego 3GHz, bo na tyle to nawet mój prawie no-name pozwala i to przy relatywnie niskim napięciu dawanym przez zwykłego asusa P5B.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi