axl2000 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Kupilem sobie P4 3,2Ghz (jako coś przed C2D na czym bedzie dalosie pracowac) ale szukam jakiejs mobo do niego, w miare taniej, z PCI-E i DDR800, nie jestem wielkim fanem podkrecania wiec nie bede sie w to raczej bawił (no moze troszke ;)), szykuje sie na pozniejsze kupno E6400/E6600 i tez nie mam zamiaru ich @. Na plyte chcialbym wydac powiedzmy 400zł, da sie znaleźć coś sensownego? (oprocz Asrocka...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Gigabyte 965P S3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Biostar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Biostar :banana: Polecam. Ale musisz miec dobre ramy bo plyta jest kaprysna. Nie lubi Geili i Kingstonow...Lazilo ledno na 400. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 :banana: Polecam. Ale musisz miec dobre ramy bo plyta jest kaprysna. Nie lubi Geili i Kingstonow...Lazilo ledno na 400. a na zwyklych goodramach 667 moga byc problemy, orientuje sie ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 a na zwyklych goodramach 667 moga byc problemy, orientuje sie ktos? Hm..zwykly Goodram mowiac delikatnie to szajs i z nimi DFI i Gigabyte maja problemy. Ja bym nie ryzykowal. Nie kupuj tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...