arkoz_so Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Wiec tak .... przed ponowną instalacja winxp miałem moje dokumenty przeniesione na d: , po ponownej instalacji i formatowaniu c moje dokumenty sa dalej na dysku d: ale niema do nich dostępu tzn po kliknieciu mysza wyswietla sie kompunikat ze dostęp jest zabroniony. Nadmienie rowniez ze profil urzytkownika przed formatowaniem c: mial zalozone hasło a nowy profil go niema i może to jest przyczyną a może coś innego... Prosze o pomoc może ktoś sie spotkał z tym. Nieukrywam że mam ważne dokumenty i musze je jakoś odzyskać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
securite Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 A oto i cytat ,dzięki temu powinieneś rozwiązać problem Żeby się do niego dostać musimy: 1. Wyłączyć proste udostępniania plików (Moj komputer » Narzędzia » Opcje folderów » Widok » Użyj prostego udostępniania plików (odznaczyć) 2. Właściwości obiektu i w: zakładce Zabezpieczenia » Zaawansowane » zakładka Właściciel - Wybieramy nowego właściciela z listy - W przypadku katalogów zaznaczamy dodatkowo „Zmień właściciela…” - Klikamy zastosuj. W Windowsie XP Home Edition, podane opcje dostępne są po uruchomieniu systemu w trybie awaryjnym z obsługą sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkoz_so Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) WIELKIE dzieki "securite" tej funkcji szukałem bo kiedyś gdzieś o tym już czytałem ale niemogłem tego znaleźć , sprawdze w domu wieczorem i potwierdze ale pzrypuszczam że to ta funkcja rozwiąże mój problem. PS 19:30 sprawdziłem w domu jestem uratowany JESZCZE WIEKSZE PODZIĘKOWANIE dla "securite" Edytowane 27 Grudnia 2006 przez arkoz_so Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...