AndrzejGdz Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witam ! Nie mam pojecia co moglo sie stac a mianowicie ( teraz korzystam z laptopa dlatego przedstawie problem ) Gdy wlaczam stacjonarny komputer pojawia sie czarny ekran i "Przepraszmy ze Windows nie zostal pomyslenie uruchomiony" w dolnej czesci ma opcje ; uruchom normalnie , awaryjnie i ostatnio znana prawidlowa konfiguracja. Mam uzyc klawiszy w aby zazaczyc jak uruchomic. Kiedy uzyje ze uruchom normalnie lub ostatnia znana prawidlowa konfiguracja to dzieje sie takie cos; Na ekranie pojawia sie logo Windowsa XP i nastepnie pojawia sie strzalka na srodku monitora ? Tylko dziwne ze strzalka pojawia sie nawet jak nie mam podlaczonej ani myszki ani klawiatury ! Probowalem roznych opcji z wyjmowaniem pamieci , karty graficznej ,odlaczania dyskow i ciagle jak wlaczam komupter mam ta strzalke na srodku monitora i nic sie nie dzieje. Resetowanie nic nie daje. Co to moze byc ? Andrzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ta strzałka to pewnie kursor, którym mozna kierowac nawet i bez podlaczonej myszy.... A co do problemu to moze tak tryb awaryjny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGdz Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ta strzałka to pewnie kursor, którym mozna kierowac nawet i bez podlaczonej myszy.... A co do problemu to moze tak tryb awaryjny? Hmmm ale jak uruchomie tryb awaryjny to pokaze sie napis "Press Cancel ESC reset czy cos podobnego" i miga mi "pozioma kreseczka" w gornej lewej czesc monitora. Wiec to chyba nie jest tryb awaryjny ? Zreszta nie jestem az tak dobrym i byc moze sa inne mozliwosci wejscia w tryb awaryjny ktorych ja nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...