remik09 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 mam zamiar sprzedac mojego x800gto fireblade i z doplata kupic sobie cos w stylu x1950pro albo gf7900gs, ktora karte byscie polecali albo w tych samych ramach cenowych cos lepszego http://www.allegro.pl/item150985167_palit_...ha_7900_gs.html http://www.allegro.pl/item151941717_asus_x...najtaniej_.html i jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Bierz ATI jeżeli nie będziesz kręcił. Bierz nV jeśli będziesz kręcił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remik09 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 raczej nie bede krecil ale moze sie zdarzyc ze zechce kiedys ;) wiec moze jakies usrednienie ktora lepsza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Jeżeli kręcisz, to bierz GeForce, ale zapomnij o HDR+AA. Radeon cienko się kręci, ale zyskasz HDR+AA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyx Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 zmienilem x800gto na galaxy 7300gt i jestem zadowolony. Zasilacz modecom 300w wyrabia bez niczego, cisza i dobre stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 zmienilem x800gto na galaxy 7300gt i jestem zadowolony. Zasilacz modecom 300w wyrabia bez niczego, cisza i dobre stery I co to ma do tematu? Procz IMHO chybionej decyzji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 ati jesli jak wyzej kcesz aa + hdr i nie lubish krecic nvidia jesli kcesz miec cicho w kompie, podkrecasz, i lubisz niskie zuzycie zasoboow systemowych ... [stery ati zzeraja mnostwo mb - i nie mowie tu o ccc .. ] sam mam x800gto2 i chyba sklonie sie ku 7900gs .. a gdyby tak poczekac do premiery low i mid-range'u serii 8 od nvidia ?? zastanoow sie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) ja tam ostatnio właśnie miałem ten problem z wyborem i wziąłem x1950 pro od power colora i jestem zadowolony. i wcale stery nie zżerają mnóstwo mb a w kompie jest na pewno dużo ciszej niż na jakimkolwiek 7900gs z oryginalnym chłodzeniem. wydajność x1950 pro jest taka sama co na 7900gs (kręconym) więc wybór w zasadzie idzie na to czy lubisz kręcić lub czy zamiast tego wolisz hdr + aa Edytowane 27 Stycznia 2007 przez Zajdzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...