Pawcioo Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 (edytowane) Witam Mam problem z wlaczeniem kompa. Kompletnie nie wiem czego to jest przyczyna. Na dole przy mojej obudowie jest jakis wbudowany magnez (mam stara obudowe 99'), do ktorego przytykam cos metalowego (w tym przypadku srubokret) w skutek czego udaje mi sie go wlaczyc ale cala ta akcja trwa dosc dlugo. Problem ten mam od 2 tygodni. Prosze o pomoc... procek: AMD Sempron 2800+ 2.0Ghz mobo: ASRock K7VT4A+ pamiec: 384RAM (DDR 256 i SDR 128) grafa: Radeon 9600PRO 128MB 128 bit dysk twardy: Samsung SP0802N 80GB 7200RPM Ultra-ATA/133 Edytowane 30 Grudnia 2006 przez Pawcioo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zobacz moze kondensatory na MoBo. A jesli nie to moze zasilacz? Napisz wogole jaką masz zasilke, jaka firma i moc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcioo Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zobacz moze kondensatory na MoBo. A jesli nie to moze zasilacz? Napisz wogole jaką masz zasilke, jaka firma i moc.sprawdzilem kondensatory OK. moj zasilacz: EC 200XA/250XA - 300W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zmien na coś innego bo to może być jego wina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Sprawdź przycisk POWER i RESET - w starych kompach lubią się blokować. Sprawdź też podłączenie panelu przedniego do płyty oraz kable. Co do zasilacza, to można zmienić - Radek może mu nieźle dawać po d..ie. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcioo Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 chcialem jeszcze dodac ze do tego magnezu ida dwa kabelki od plyty glownej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zabezpieczenie budy przed otwieraniem. Poszukaj w intrukcji do płyty, ale chyba zastąpienie tych kabelków zworką powinno załatwić sprawę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcioo Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 dzieki ULLISSES pomogles mi naprawde :D wystarczylo wlozyc zworke i po sprawie a ja sie tak meczylem :D dzieki jeszcze raz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...