martinc Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Odnośnie grafiki TU masz porównanie GF 7900 GS z X1950Pro. Ja mam Palita 7900GS i z czystym sumieniem mogę ci polecić. Wersję 450/1320 MHz podkręciłem do 630/1700 MHz. Karta ma ciche i wydajne chłodzenie. Edytowane 5 Stycznia 2007 przez martinc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Właśnie gadałem z gościem z geila i powiedział że na dfi spokojnie będą chodzić cztery kości. Tylko że muszę ustawić command rate na 2T jak to ustawić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Czyli którą brać żebym nie miał z tym problemów?? Ta tabela była z dfi.Kontroler pamięci jest w procesorze nie w chipsecie płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Czyli co trzeba zrobić żeby działały 4 kości?? DFI już odpada bo już go nie ma nigdzie. Zostaje się Asus a8n32 sli delux i msi k8n platinum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Czyli co trzeba zrobić żeby działały 4 kości?? DFI już odpada bo już go nie ma nigdzie. Zostaje się Asus a8n32 sli delux i msi k8n platinum.Dwustronne kości pamięci w konfiguracji 4xRAM na A64 będą defaultowo działać jako DDR333. Jakakolwiek zmiana powyżej DDR333 to overclocking i mogą pojawić się niestabilności. Generalnie kontroler pamięci w A64 słabo radzi sobie z obsługą 4xRAM. Lepiej mieć 2x1GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 A jakie pamiątki radzicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 A jakie pamiątki radzicie??A może byś poszukał tematu w dziale "Pamięci RAM"? Jest cały oddzielny wątek o pamięciach 2x1GB DDR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Ok dobra dzięki wszystkim za pomoc. Biorę DFI i x1950xt. //Jednak nie może być to używane dfi bo muszę mieć fakturę VAT. Co myślicie o Abicie AN8 32x?? To ostatnia moje znalezisko. Czyli albo Asus a8n32 sli delux (ale on chyba odpada bo są z nim problemy) MSI Diamond (za droga) i Tego Abita znalazłem. Co o nim sądzicie?? Edytowane 5 Stycznia 2007 przez Tomek.czwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...