cyRq Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Tak jak w temacie... Posiadam to śmieszne SE i mam okazje zamienić je na starego, poczciwego Live! 5.1 (SB0100) Chyba procesor EMU oferuje lepsze możliwości niż to 'cos' co jest na tym Audigy... Jak sądzicie, jest sens? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Audigy SE to kastraty w sumie nic nie warte, osobiście to bym chyba zamienił na jakiegoś Liva SB0060/SB0100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Do muzyki zdecydowanie Audigy SE. Do gier być może SB Live, ale miałbym wątpliwości. Najnowsze drivery do SB Live pochodzą z 2003 roku. Ostatnio próbowałem zainstalować pod Win2003 Server i nie udało mi się. Poza tym chyba nowe gry to EAX3 lub EAX4 a tego SB Live nie wspomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 A może warto dołożyć do SB Audigy Sb0090?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyRq Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Sprawdziłem tego Live'a! i stwierdziłem że Audigy poprostu gra lepiej. Ale i tak jak na karte z takim stażem Live! nadal rządzi. Do tej pory te zintegrowane Realteki, czy SoundMaxy nie dorastają jej do pięt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) Sprawdziłem tego Live'a! i stwierdziłem że Audigy poprostu gra lepiej. Ale i tak jak na karte z takim stażem Live! nadal rządzi. Do tej pory te zintegrowane Realteki, czy SoundMaxy nie dorastają jej do pięt. Miałem chwile Live! na sb0100 i nie zauważyłem róznicy pomiędzy tą kartą a moją integrą(testowałem SB na kX'ach standardowych sterów nawet nie instalowałem), wiec sprzedałem SB. Do tej pory nie wiem czemu. Może poprostu głuchy jestem ? :> Edytowane 10 Stycznia 2007 przez slasher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...