xacti Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Siemka. Jaki polecacie program do odtwarzania filmow DVD? Mam powerDVD , ale on mi niestety nie za bardzo pasuje, bo np jesli film ma menu na poczatku to nic nie da sie wybrac :( wiec moje wymagania sa takie: -Musi miec mozliwosc wyboru w menu filmu -Musi odtwarzac wszystkie formaty filmow :) no i moze byscie polecili jeszcze jakis pack z kodekami? uzywalem Satsuki Decoder, ale moze jest cos lepszego? pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 PDVD nie ma zadnych problemów z menu. Jak masz Zainstalowany PDVD to mozesz tez uzywac Windows Media Playera. Jest tylko jeden format filmów DVD... Odtwarzacze DVD nie potrzebują dodatkowych kodeków, a o zwykłych kodekach jest osobny temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 AllPlayer + dekodery ktore sa niezbedne i wszystko smiga P.S. to tylko przyklad, softu do odtwarzania jest full Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 media player classic sobie calkiem niezle radzi. Mi bardzo sie podoba odtwarzacz dvd z pakietu Nero (Showtime o ile dobrze pamietam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...