-Eryk- Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 MAM PROBLEM BO WIDZIAŁEM W NECIE I NA ALLEGRO ŻE W NOKI 6820 MOŻNA ODTWARZAĆ MP3 ! CZY TO JEDNAK PRAWDA ? JEŚLI JEST JAKAŚ APLIKACJA CZY COŚ PODOBNEGO TO BYM PROSIŁ O LINK MAM KABEL ALE RAKUJE MI TEJ APLIKACJI KTÓRA ODTWARZAŁA BY MP3 WIEM ŻE W NECIE JEST DO POBRANIA TAKI PLAYER ALE DO NOKI S60 (SERIES 60) A TA NOKIA TO S40 ! CZY TO MOŻLIWE ŻEBY ODTWARZAĆ MP3? PROSZĘ O LINK!! :?: :rtfm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) Skoro już sam wpadłeś na to, że jest to S40, to sobie właściwie odpowiedziałeś. Nie ma takiej możliwości- przynajmniej jeszcze nigdy nie spotkałem aby to którejś z Nokii S40 powstała aplikacja taka jak odtwarzacz. Wyedytuj tego posta! To, że się zarejstrowałeś kilka minut temu, nie znaczy że masz nie przestrzegać regulaminu (pkt. IV, 8). Edytowane 7 Stycznia 2007 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David523 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Nie jest to możliwe, a tak wogóle to co ty chcesz wgrać na 3,2 MB pamięci ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...