m@rcinpl Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam. Znalazłem w hurtowni płytę BLKD975XBX2KR czyli wygladajacą na BadAxe. Warto ja brać? W tej chwili mam P5W DH Deluxe ale musze ją z mienić ze wzgledów nie zależnych ode mnie. Pytanie czy to napewno jest BadAxe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 tak to jest bad axe. jak chcesz to ja sie z checia rozstane ze swoim 4 miesiecznym bad axe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcinpl Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Czyli co taka lipa?? Bo chce kupic nowa ale teraz juz sam nie wiem,czy jeszcze raz P5W czy może P5W64-WS PRO. Nie wiem czy warto dopłacać do W64 bo praktycznie te same mozliwości( pomijam pilota i sieć wi-fi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 nie jest lipa, ale do e63 potrzebuje wiecej fsb a i w sli tez sie lubie bawic. w skrocie dobra stabilna plyta z niezlymi mozliwosciami oc. na forum Yoto mial xbx i chyba devilek jeszcze ja ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Tą co podałeś to Bad Axe 2, czyli ulepszona - choćby 2,8v na memki :wink: warto brać, a powiedz w jakiej cenie masz ją? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcinpl Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) 735 zł brutto. Jak jest z fsb na niej bo cos mi przemkneło przez oczy że słabo czyli niskie typu 320-330. Edytowane 8 Stycznia 2007 przez m@rcinpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 400-430 bez modów powinno być, potem nawet do 470 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcinpl Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Ok zamówiona. Wziałem tez na wszelki wypadek P5W jak BadAxe okaże się hmm..kłopotliwa. W razie lipy jedna zostanie na półce w sklepie. Wszystko ładnie pieknie na tej BadAxe tylko max pamięci to 800 Mhz. Jak ustawic wyżej? Edytowane 9 Stycznia 2007 przez m@rcinpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 napisz nowy post bo nikt nie zauważy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcinpl Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Więc moi drodzy czy na tej płycie można puścic pamiątki wyżej niż 800mhz??, bo wyglada mi że nie.Może jest jakiś trik na to?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcinpl Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Płytka do sprzedania za 700 zeta. Ogólnie niezła ale pamięci tylko 800 Mhz. Gdyby nie to została by u mnie. Nówka z AB na gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...