Pietrro Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Stoje przed wyborem kupna chlodnicy do wc, musi uciagnac 3 bloki, ktora z Black Water 122 Ultimate VS COOLTEK EXSTREAM 120 mm Dual VS Alphacool NexXxoS Xtreme IIjest wg was najwydajniejsza? Biore pod uwage tylko chlodnice na 2x120 na strone gdyz inaczej ciezko by bylo mi to zmiescic. Prosze o wasze opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 grubsza chłodnica potrzebuje mocniejszego nawiewu...czyli hałas.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 bierz COOLTEK EXSTREAM 120 mm Dual a dlaczego ?? szukaj...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 cooltek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrro Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 cooltek No jakos nie znalazlem na tym forum czemu cooltec lepszy ma byc, Black ice ludzie chwala stad. Moze jakas argumentacja/linki dyskusji z ktorych by to wynikalo? najlepiej testy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 www.CooltekJestNajlepszy.i.juz.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrro Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 www.CooltekJestNajlepszy.i.juz.com Moze jednak jakies testy?;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Moze jednak jakies testy?;) nie wierzysz nam na słowo...? <_< www.CooltekJestNajlepszy.i.juz.com święta racja... Edytowane 8 Stycznia 2007 przez KonradGT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 opinia uzytkownikow potwierdza, testow nie ma kiedys sie za to wzialem... ale bardzo ciezko to porownac... poleglem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrro Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 opinia uzytkownikow potwierdza, testow nie ma kiedys sie za to wzialem... ale bardzo ciezko to porownac... poleglem :( A do konkretnego podkrecania na max ten cooltec podola? Czy to juz raczej w chlodnice 3x120 musze miec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 A do konkretnego podkrecania na max ten cooltec podola? Czy to juz raczej w chlodnice 3x120 musze miec? co do jest dla Ciebie max OC? jesli to samo co dla mnei to 3x120m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Masz temat o rekomendowanych częściach do WC... popatrz na galerie użytkowników, popatrz na temperatury i dojdź do jakiegoś wniosku sam... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrro Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Masz temat o rekomendowanych częściach do WC... popatrz na galerie użytkowników, popatrz na temperatury i dojdź do jakiegoś wniosku sam... :mur: To byl maly offtopic, W temacie pytam o konkretne roznice miedzy tymi chlodnicami wiec niech kolega nie pisze nic lepiej skoro potrafi tylko jechac zamiast cos konstrywnego napisac. Caly ten dzial przeczytalem swoja droga wiec bez takich mi tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) To byl maly offtopic, W temacie pytam o konkretne roznice miedzy tymi chlodnicami wiec niech kolega nie pisze nic lepiej skoro potrafi tylko jechac zamiast cos konstrywnego napisac. Caly ten dzial przeczytalem swoja droga wiec bez takich mi tutaj. A co mam konstruktywnego napisać skoro było to X razy :?: Kolega z opcji "SZUKAJ" nie skorzystał jak widać... :arrow: LINK 1 :arrow: LINK 2 :arrow: LINK 3 :arrow: LINK 4 :arrow: LINK 5 P.S. konstruktywnego jak coś... :wink: I bez takich mi tutaj :lol: Edytowane 8 Stycznia 2007 przez piotralek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrro Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 A co mam konstruktywnego napisać skoro było to X razy :?: Kolega z opcji "SZUKAJ" nie skorzystał jak widać... :arrow: LINK 1 :arrow: LINK 2 :arrow: LINK 3 :arrow: LINK 4 :arrow: LINK 5 P.S. konstruktywnego jak coś... :wink: I bez takich mi tutaj :lol: Prosze nie poprawiac literowek, to nie praca dyplomowa;) Dziekuje za linki, wiele czytalem ale nie wszystko jak widze;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Tu masz jak to bylo u mnie: http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2260419 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 A do konkretnego podkrecania na max ten cooltec podola? Czy to juz raczej w chlodnice 3x120 musze miec? do podkręcania na max nie stosuje się chłodnicy tylko chłodziarke jak już :P no i wypada czasami poszukac, bo juz wiele razy bylo ze cooltek jest najlepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) ja bym proponował to jednak przykleic lub cos zrobic bo takie tematy moga sie powtarzac a takto moze by ktos przeczytał konkretny temat (to by sie dowiedział COOLTEK i wszystko jasne ) Tak kszonek ja to rozmumiem ze jest tylko jest małymi literami i praktycznie na samym końcu wiac i to DUZA CZCIONKA walnac i bedzie SUPER( moze sie przestana takie tematy pojawiac :P) podkreslam moze :P Edytowane 11 Stycznia 2007 przez orlontko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 ja bym proponował to jednak przykleic lub cos zrobic bo takie tematy moga sie powtarzac a takto moze by ktos przeczytał konkretny temat (to by sie dowiedział COOLTEK i wszystko jasne ) http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2225889 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...