Dari0 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Mam troche taki dziwny problem. Moja karta graficzna do GoForce MX/MX 400 która posiada 64 MB pamięci. Czy istnieje możliwość przełożeniia troche pamięci z karty graficznej tak, aby była to pamięć RAM ? Chodzi mi tu o jakiś program, albo cuś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Mam nadzieje ze mowisz o laptopie a nie piecu... Bo z tym pierwszym przewertuj sub'a Laptopy i urzadzenia przenosne a jesli o drugim... Coz - nie da sie :P Inni - bez glupich komentarzy bo zastosuje najgorsze - PSO w mojej wizji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 hmm kiedys za starych czasow gdy 4 mega to bylo marzenie a grafy mialy po 1 to programisci kombinowali i jakos sie dalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...