jacek.newbe Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Witam Gdy usadowie CPU w sockecie i podlacze reszte komponentow (grafa, ram, HDD) to bede musial cos ustawiac aby plyta poprawie wykryla ten procesor, czy sama sie "zoorientuje" ze to AMD 3700+ San Diego? Jesli trzeba cos ustawiac to prosilbym o pomoc. Jutro czeka mnie zlozenie mojej skrzyneczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 najpierw update biosu a pozniej sama plyta sobie poradzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.newbe Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 na tym oryginalnym biosie nie poradzi sobie, tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 hmm poradzi nei poradzi moze nie rozpoznac go ( uruchomic sie powinien ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.newbe Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 a jakos "recznie" w biosie nie da sie ustawic aby poprawnie go rozpoznal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 podlacz a sie przekonasz, jezeli bios jest w miare aktualny to nie bedzie problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 nie . lepiej zupdejtowac bios by potem nie miec problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Ale jak zrobić update bez procesora?? To znaczy jak będzie za stary bios to nie wykryje proca i będzie trzeba zawieźć do serwisu żeby update zrobili?? Bo ja też będe montował tego proca na a8n32 i nie będe miał innego proca żeby na nim update zrobić. Edytowane 11 Stycznia 2007 przez Tomek.czwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 a moze looknijcie do tematu o tej plycie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Jakos u mnie Asus A8N5X wykryl San Diego bez zajakniecia. A bios mam fabrycznie nowszy od tych, co sa na stronie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 pewnie ze trzeba przestawiać :-) na początek dzielnik mem ~180 i htt na 220-230 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...