kielas2 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witam! Nie dawno wklepałem do rejestru plik z tego linka http://www.dougknox.com/xp/fileassoc/xp_ic...e_assoc_fix.zip . po tym ''zabiegu'' na pulpicie mam ikony z visty :/ Czy idzie jakoś przywrócić wygląd ikon na standardowy XP ? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Na pulpicie? We właściwosciach ekranu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielas2 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 próbowałem, nie idzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ten reg z zipa nie zmienia zadnych ikon. Co jeszcze robiłes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielas2 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 na samym początku to zainstalowałem Vista Transformation Pack. Po odinstalowaniu tego programu zostały mi ikonki z Visty. Na innym założyłem temat o miom problemie, i pewien user podał mi link, który podałem w pierwszym poście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 VTP wprowadza zmiany bezposrednio do plików. Trzeba by przywrócic oryginalne pliki shell32.dll, explorer.exe, mydoc.dll. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielas2 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 A idzie to jakoś przywrócić ? czy pozostaje jedynie format ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...