kądziel Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Mam taki problem. Zainstalowałem directx 9.0 c i po zresetowaniu komputera gdy chciałem obejrzeć film obraz był ciemny. Bardzo ciemny. Instalacje kodeków nic nie daje. Chciałem odinstalować dx ale nie wiem gdzie (lol ? ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ustawienia nakładki w sterownikach karty graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 jezeli masz ffdshow ustaw tam wyzsza gamme jezeli nie masz to zainstaluj zamiast innych kodekow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 W nakładce nie można ustawić aby obraz był kolorowy ;/ Jak odinstalować directx`a ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 MS nie przewidział takiej opcji. Są jednak programy w Sieci, które to umożliwiają (nie wiem z jakim skutkiem). Poszukaj w google "directx uninstall". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...