00Piotrek00 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 aktualna sytuacja: xp pro, oem nieudane przywrócenie systemu, system wykazywał brak pliku system w win\system32\config wrzuciłem plik teraz jest bluescreen. co mogę zrobić aby naprawić problem? w google jest sporo o tym, ale nie pomogło....sprawa ważna, chyba, że wiecie jak wyciągnąć klucze prywatne z przeglądarki, albo instalować system, aby ich nie stracić. czego jeszcze nie robiłem: płyta insstalacyjna - prawie rozpoczęcie instalacji, użycie naprawy systemu - nie tej dostępnej w pierwszym podejści, ale tej bezpośrednio przed formatem partycji.... stworzenie kont jakie istniały na zwalonej maszynie w innej instalacji i skopiowanie pliku system.... co mogę zrobic z tym fantem? czy da się jakoś klucze prywatne z przeglądarki IE przenieść [bez dostępu do systemu] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Działająca kopie rejestru systemu z dnai instalacji masz w windows\repair Wrzuc do system32\config to sie powinien uruchomic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Tak jak pisał SGJ A przyczyna ??? Jeśli tówj skromny opis nie kłamie i masz nadal platformę K7, to prawdopodobnie błąd kontrolera pamięci na płycie głównej skutkiem jest uszkodzony plik systemowy. Wgranie nowszego biosu powinno pomóc, podmiana pliku nawet byłaby zbędna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
00Piotrek00 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 wrzuciłem plik z katalogu repair i bluescreen, chyba dlatego że oem i jeszcze żadnych kont nie było [system w trakcie istalacji]. mam nadzieję że jakoś naprawię to, a co z kluczami? macie jakieś pojęcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...