wargavoc Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Witajcie... Po spaleniu mobo firma znak proponuje mi zmiane na inna mobo za dopłatą z Biostara TForce 965PT gdyż nie mają biostara żadnego na stanie... Co byście polecali mi do zakupu z dopłatą 100zł max? Oczywiście zależy mi na O/C w granicy FSB 470-480. Mój sprzęt to C2D E6300 Patriot LLK 800 CL4 (elpidy!!) GF 7900GS Palit Co myślicie o Asus P5N-E SLI (nVidia nForce 650i SLI)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIBOR Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Gigabyte_GA_965P_DS4 rev 2.0 , minimalne FSB 480. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wargavoc Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Gigabyte_GA_965P_DS4 rev 2.0 , minimalne FSB 480.taaak fajnie tylko ze muysze dopłacić 174zł;/ a ja moge max 100zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristo Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Witajcie... Po spaleniu mobo firma znak proponuje mi zmiane na inna mobo za dopłatą z Biostara TForce 965PT gdyż nie mają biostara żadnego na stanie... Co byście polecali mi do zakupu z dopłatą 100zł max? Oczywiście zależy mi na O/C w granicy FSB 470-480. Mój sprzęt to C2D E6300 Patriot LLK 800 CL4 (elpidy!!) GF 7900GS Palit Co myślicie o Asus P5N-E SLI (nVidia nForce 650i SLI)? Sama z siebie tak się spaliła? czy może przesadziłeś z oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIBOR Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 taaak fajnie tylko ze muysze dopłacić 174zł;/ a ja moge max 100zł...no to masz DS3, te same możliwości ale gorsze chłodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Ja bym brał Asusa P5N-e Sli - mniej problemowy nforce od 965P i fajne OC. Do tego cena niezła, tylko problem z dostępnością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wargavoc Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Ja bym brał Asusa P5N-e Sli - mniej problemowy nforce od 965P i fajne OC. Do tego cena niezła, tylko problem z dostępnością.Słuchajcie sprawa na gwałt potrzebna!!! Co wybrać Asusa P5B-E z nową rewizją czy P5B Deluxe? Gdzie i o ile mniej wiecej będe miał lepszy O/C czy może sie nie opłaca dopłacać do deluxe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Słuchajcie sprawa na gwałt potrzebna!!! Co wybrać Asusa P5B-E z nową rewizją czy P5B Deluxe? Gdzie i o ile mniej wiecej będe miał lepszy O/C czy może sie nie opłaca dopłacać do deluxe? Warga za 420-450 masz Asusa P5N-E SLI. Wiele nie doplacisz z Biostara(swoja droga miales pecha z tym mobo od poczatku). Wal na Egielde. Poczytaj sobie o niej. Ja bym bral , bo roznica w cenie nie jest wielka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...