Skocz do zawartości
wargavoc

Na Jaką Mobo Zamienic Z Biostarka?

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie... Po spaleniu mobo firma znak proponuje mi zmiane na inna mobo za dopłatą z Biostara TForce 965PT gdyż nie mają biostara żadnego na stanie... Co byście polecali mi do zakupu z dopłatą 100zł max? Oczywiście zależy mi na O/C w granicy FSB 470-480.

Mój sprzęt to

C2D E6300

Patriot LLK 800 CL4 (elpidy!!)

GF 7900GS Palit

Co myślicie o Asus P5N-E SLI (nVidia nForce 650i SLI)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie... Po spaleniu mobo firma znak proponuje mi zmiane na inna mobo za dopłatą z Biostara TForce 965PT gdyż nie mają biostara żadnego na stanie... Co byście polecali mi do zakupu z dopłatą 100zł max? Oczywiście zależy mi na O/C w granicy FSB 470-480.

Mój sprzęt to

C2D E6300

Patriot LLK 800 CL4 (elpidy!!)

GF 7900GS Palit

Co myślicie o Asus P5N-E SLI (nVidia nForce 650i SLI)?

Sama z siebie tak się spaliła? czy może przesadziłeś z oc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym brał Asusa P5N-e Sli - mniej problemowy nforce od 965P i fajne OC. Do tego cena niezła, tylko problem z dostępnością.

Słuchajcie sprawa na gwałt potrzebna!!! Co wybrać Asusa P5B-E z nową rewizją czy P5B Deluxe?

Gdzie i o ile mniej wiecej będe miał lepszy O/C czy może sie nie opłaca dopłacać do deluxe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie sprawa na gwałt potrzebna!!! Co wybrać Asusa P5B-E z nową rewizją czy P5B Deluxe?

Gdzie i o ile mniej wiecej będe miał lepszy O/C czy może sie nie opłaca dopłacać do deluxe?

Warga za 420-450 masz Asusa P5N-E SLI. Wiele nie doplacisz z Biostara(swoja droga miales pecha z tym mobo od poczatku).

Wal na Egielde. Poczytaj sobie o niej. Ja bym bral , bo roznica w cenie nie jest wielka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi