basik Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 (edytowane) Wczoraj przyszla wspomniana wczesniej przeze mnie pamiec kingstona (na kostkach Kingstona). Cala noc wczoraj z nia walczylem - Co za PADAKA! Mialem wczesnij 512 cl2,5 kingstoan i 256 cl3 kingstona, ktore lecialy razem bez zajekniecia na 240mhz bez zmiany napiec cl2.5. Nowa kosc 512 cl2.5 ktora przyszla wczoraj nie jest wstanie stabilnie chodzic nawet na 220 (napeicie na high na plycie dula vsta). Co za shit! Albo kingston sie stoczyl albo mialem pecha. Dziala mi teraz w dualu ze stara pameicia na 183 mhz (cpu: htt: 285*9 - dzielnik pamieci 133), idzie tylko z wlaczonym flexem (czy jak sie to tam pisze) z timingami cl2.5 1T. Wyniki mam co prawda lepsze niz wczesniej na 240mhz w trybie single. Wyzej na tak podkreconym procku i plycie dual vsta nie idzie ich podkrecic :( Jak wam kreca sie te nowe kingstony ? Edytowane 24 Stycznia 2007 przez basik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 chcial bym sie spytac czy trzeba byc pelnoletnim by sie zarejestrowac w sklepie "apollo" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Sprobuj sie zarejestrowac. Jesli trzeba to na pewno wyjdzie ci takie info. Ja juz nie pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Przeczytaj regulamin. Ja kupowałem w Arche karte graficzną i nie było żadnych problemów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 chcial bym sie spytac czy trzeba byc pelnoletnim by sie zarejestrowac w sklepie "apollo" ? Ja zamawialem Gf6600 z Apollo nie bedac pelnoletni, wiec zapewne nie potrzeba tej "18-nastki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) e4300 w proline po 625zł a co do pamięci ddr to cena spada w proline są za 279zł 1gb dual kingstona czekam aż ddr2 stanieją i coś na razie stoją w miejscu :-( Edytowane 25 Stycznia 2007 przez CKM18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 a jakie sa te kingstony? 2.5 cl czy 3.0? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 http://www.proline.pl/shop.php?prodid=KINGSTON+1GB+DDR+KIT xacti - jest to ram cl 3.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Oh my God! Ceny ramu jeszcze nigdy nie były tak niskie, żeby 512 677 były za 130 złotych , a 1GB za 250 złotych. MEGA LOL, z pewnością jeszcze spadną te droższe.... ciekawe jak długo to się będzie utrzymywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Oh my God! Ceny ramu jeszcze nigdy nie były tak niskie, żeby 512 677 były za 130 złotych , a 1GB za 250 złotych. MEGA LOL, z pewnością jeszcze spadną te droższe.... ciekawe jak długo to się będzie utrzymywać. 250 za 1GB 667 to trochę drogo skoro markowe 1GB kosztuje 243 i mniej http://www.morele.net/?pg=product_info&...rice&dspl=p http://www.morele.net/?pg=product_info&...rice&dspl=p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Pisząc markowe mam na myśli. Ocz, Patriot, Geile, Cruciale <_< itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 A-Data w sumie też markowa.... A jak stoi za 243zł.... Oby pod koniec kwietnia szło wychaczyć takie a-dat'y za 500zł 2Gb, na 800 cl4 winny pójść, a więcej mi nie trzeba.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...