Gość amapi3d Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 jestem posiadaczem sprzetu jak z podpisu(grafa bedzie kiedys zmieniana, chociaz gram sporadycznie), jestem z niego zadowolony... widze ze znow pojawily sie X2 na s939 w sklepach(w cenie pozniej 600zl) i moje pytanie jest nastepujace: czy warto kupować tego procka(wiem, wiem, za 650zl jest c2d, ale wtedy musialbym cala platforme zmieniac) - gram sporadycznie(ale akurat wiem ze x2 srednio sobie w grach radzi), czy odczuje wiekszy komfort w pracy w windowsie(xp, za jakis czas vista). Prosze o opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 jestem posiadaczem sprzetu jak z podpisu(grafa bedzie kiedys zmieniana, chociaz gram sporadycznie), jestem z niego zadowolony... widze ze znow pojawily sie X2 na s939 w sklepach(w cenie pozniej 600zl) i moje pytanie jest nastepujace: czy warto kupować tego procka(wiem, wiem, za 650zl jest c2d, ale wtedy musialbym cala platforme zmieniac) - gram sporadycznie(ale akurat wiem ze x2 srednio sobie w grach radzi), czy odczuje wiekszy komfort w pracy w windowsie(xp, za jakis czas vista). Prosze o opinie Moim zdaniem nie warto. Lepszy efekt daje re instalacja i tuning windowsa. Jedyny sens jest w sytuacji gdy korzystasz intensywnie z programów które albo są wielowątkowe, albo uruchamiasz programy obciążające CPU w tym samym czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwiin Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Ja natomiast uważam ze warto w windowsie komfort zdecydowanie się poprawia Nie muszę już wyłączać jednego programu (np. nero cos sobie nagrywa) aby zacząć już robić coś innego (np.photoshop) I nic przy tym nie zamula naprawdę masz na to pieniądze to warto no chyba że robisz tylko jedną rzecz naraz na komputerze Ale zawsze jakiś program pracuje w tle (jakiś antyvir sobie skanuje komputer czy coś) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...