Skocz do zawartości
Gość amapi3d

Czy Warto ładować Kasę W X2 Na S939?

Rekomendowane odpowiedzi

jestem posiadaczem sprzetu jak z podpisu(grafa bedzie kiedys zmieniana, chociaz gram sporadycznie), jestem z niego zadowolony... widze ze znow pojawily sie X2 na s939 w sklepach(w cenie pozniej 600zl) i moje pytanie jest nastepujace: czy warto kupować tego procka(wiem, wiem, za 650zl jest c2d, ale wtedy musialbym cala platforme zmieniac) -

gram sporadycznie(ale akurat wiem ze x2 srednio sobie w grach radzi), czy odczuje wiekszy komfort w pracy w windowsie(xp, za jakis czas vista).

Prosze o opinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem posiadaczem sprzetu jak z podpisu(grafa bedzie kiedys zmieniana, chociaz gram sporadycznie), jestem z niego zadowolony... widze ze znow pojawily sie X2 na s939 w sklepach(w cenie pozniej 600zl) i moje pytanie jest nastepujace: czy warto kupować tego procka(wiem, wiem, za 650zl jest c2d, ale wtedy musialbym cala platforme zmieniac) -

gram sporadycznie(ale akurat wiem ze x2 srednio sobie w grach radzi), czy odczuje wiekszy komfort w pracy w windowsie(xp, za jakis czas vista).

Prosze o opinie

Moim zdaniem nie warto. Lepszy efekt daje re instalacja i tuning windowsa. Jedyny sens jest w sytuacji gdy korzystasz intensywnie z programów które albo są wielowątkowe, albo uruchamiasz programy obciążające CPU w tym samym czasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja natomiast uważam ze warto w windowsie komfort zdecydowanie się poprawia

Nie muszę już wyłączać jednego programu (np. nero cos sobie nagrywa)

aby zacząć już robić coś innego (np.photoshop)

I nic przy tym nie zamula naprawdę masz na to pieniądze to warto

no chyba że robisz tylko jedną rzecz naraz na komputerze

Ale zawsze jakiś program pracuje w tle (jakiś antyvir sobie skanuje komputer czy coś)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi