rvs Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 (edytowane) płyta: Asus P5N32-SLI SE Deluxe nForce4SLI x16 Procek: Intel Core 2 Duo E6600 Pamięc: Geil 2gb DDR2 667 Dual Channel Kit Dysk: Seagate Barracuda SATA-II 320GB Grafa: Evga GF 8800 GTX Napęd Optyczny: LiteOn DVD-RW +/- Black Zasilacz: Chieftec (GPS-450AA-101A) 450W Proszę o odpowiedź czy to dobry wybór na wydajność. Jeżeli zły proszę napisać ktory podzespół jest wydajniejszy. Edytowane 19 Stycznia 2007 przez rvs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zestaw OK. tylko podaj jeszcze jaka reszta konfiga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Mobo to Asus P5B Dlx lub Gigabyte DS4 lub Asus P5N-E SLI. Proc ok. Ram to szukałbym czegoś na allegro na D9 kościach. Dysk ok. Grafa ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 i czym to bedziesz zasilac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Wszystko gra, tylko ja bym wzial Samsunga dysk. No i wazna sprawa, jaki zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 tylko ja bym wzial Samsunga dysk.Nie. Ostatnio tylko seagate robi BARDZO DOBRE dyski ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rvs Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Napisałem jaki zasilacz może coś pomoże w wyborze :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Nie. Ostatnio tylko seagate robi BARDZO DOBRE dyski ;] Przyznaje, ze ostatnio troche zaniedbalem moja wiedze o najnowszych dyskach, ale jeszcze niedawno to Samsung i seria SP byly najlepsze :) Zimne, ciche i szybkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Przyznaje, ze ostatnio troche zaniedbalem moja wiedze o najnowszych dyskach, ale jeszcze niedawno to Samsung i seria SP byly najlepsze icon_smile3.gif Zimne, ciche i szybkie icon_smile3.gifKażdemu sie zdarza ;) Co do zasilacza poczciwy huntkey 350-400 wystarczy i kasa zaoszczędzona w portfelu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Napęd Optyczny: LiteOn DVD-RW +/- BlackZmień na Pioneer DVR 111D. Wszystkie nagrywarki DVD od LiteOn to szmelc, a ten Pioneer to jeden z najlepszych napędów na rynku. Zasilacz - może Huntkey HK350AP?? Jakie chłodzenie procesora planujesz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rvs Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Jakie chłodzenie procesora planujesz?? jeszcze się nie zastanawiałem , może coś zaproponujesz? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 jeszcze się nie zastanawiałem , może coś zaproponujesz? :) scythe infinity ew scythe ninja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Albo cos tanszego, to oczywiscie Arctic Freezer :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zmień na Pioneer DVR 111D. Wszystkie nagrywarki DVD od LiteOn to szmelc, a ten Pioneer to jeden z najlepszych napędów na rynku. Zasilacz - może Huntkey HK350AP?? Jakie chłodzenie procesora planujesz?? Idź na cdrinfo.pl i poczytaj trochę zanim będziesz komuś doradzał. Liteon znów robi niezłe napędy, ale faktycznie Pionek DVR 111D jest cool. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Pioneer to jest klasa, ale ja sobie strzelilem jakis czas temu LiteOna w Media za 89zl i chodzi jak zloto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...