Skocz do zawartości
KOFEK

Problem Z Wyborem Lcd 19 A Moze Cos Innego ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z wyborem monitora LCD. Chce kupic 19 albo moze 20 panorame (albo jakas inna).

Jesli mialbym kupic zwykla 19 to jestem ograniczony do okolo 1200 PLN (moj typ BenQ FP 91GP)

A jesli miala to by byc panorama to nie mam zadnego pomyslu. Ograniczenie okolo 1500 PLN.

Zastosowanie : W zasadzie do pracy nada sie kazdy wiec tu nie ma o czym pisac. Troche gram i ogladam filmy wiec chcialbym zeby na tym polu monitor dawal rade. Gram w CS wiec obawiam sie o smuzenie.

Pomozecie ? :wink:

Edytowane przez KOFEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA bym wolał panoramę - znacznie większy obszar do filmów ( kilka cali )

http://www.allegro.pl/item161064845_beline...wa_f_ra_ss.html

Praktycznie jest to ten sam typ matrycy co w Benq GP

Co do smużenia na GP - to jest , małe ale jest , matryca jest tak szybka że nie widać jako takiego smużenia a rozmycie np. czcionek oznaczających flagi w battlefield 2 podczas ruchu

Edytowane przez Kyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myslalem jeszcze o Acerze 2051Ws ale tak sie zastanawiam czy jest sens kupowac monitor z taka duza rozdzielczoscia. na 8800 GTS mnie jeszcze stac a ta karta jest w sam raz do 1280x1024. A do wyzszej rozdzielczosci to juz trzeba cos miocniejszego....

Ps. I HAVE NO FEAR :)

Sa tez panoramy na TN mozna 22 kupic ale to hcyba nie ma sensu.

Edytowane przez KOFEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi