xacti Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 (edytowane) siema. wraz ze spadkiem cen pamieci planuje ich zakup.. interesowaly by mnie pamieci ktore maja cl 2.5 , wieczysta gware i 1GB ;) cena do MAX 320.. tak dluga gwara dlatego ze przy zmianie sprzetu chcialbym te ramki sprzedac (wtedy powinny kosztowac kolo 400zl ;) ) czy taki goodram cl2,5 2x512 jest dobry? ma wieczysta gwarancje? no i czy jak kupie np 2 kostki 512 nie selekcjonowane do duala to beda one w takim trybie dzialaly? a moze kupic jakies kingstony? :) pozdrawiam. edit: @jonathan sory ze w dziale RAM umiescilem, ale mialem pare kart otwartych i przez przypadek tam kliknalem.. Edytowane 22 Stycznia 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 A moze sie nauczymy budowy forum?? Wszedzie Cie pelno i nie wiesz gdzie sie pyta o zakupy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 czy te kingstony sa dobre? http://www.apollo.pl/store/show_detail/11009 prosze o odpowiedzi poniewaz chcialbym w najblizszym czasie kupic juz te pamieci, zanim znow zdrozeja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCHaCkiN Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 jak kupujesz w apollo to kazdy ram jest dobry :D Kingstony są dobre,tobie chyba lepsze sie nie przydadza.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 co oznacza ze lepsze mi sie nie przydadza? ;) w przyszlosci (ile razy ja juz to mowilem ;)) jak bede zmienial na cos na ddr to by sie dobre przydaly , a jak bede zmienial na ddr2 to dobre przydadza sie by dobrze sprzedac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...