pci Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Chciałbym sie zapytać o program którym będe mógł ustawic najwyższy priorytet naprzykład przeglądarce, a programom do sciągania mniejszy, zeby podczas sciagania nie odczuwać takiego spowolnienia? Pewnie juz takie coś było ale nie znalazłem na forum proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 netlimiter&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tulip Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 netlimiter&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Sgj ciemniku. Ograniczenie pasma to nie to samo co priorytet (traffic shaping). Ja znam jeden taki program - CFOS - http://www.cfos.de/index2_pl.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Odpowiedniim podzieleniem pasma mozna osiągnąc zblizony efekt. Poza tym cfos jest programem przeznaczonym na konkretne typy polączenai do sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Podzieleniem pasma to osiągnie się zbliżony efekt ale z gorszym skutkiem, mam chwilowo wolne łąncze 128kb/s. Jak coś ściągam to stronki mi bardzo wolno chodzą, ale nie chcę ograniczać ściągania bo będzie ciagle wolniej ściagać a po stonkach ciągle nie smigam i często moja dziewczyna używa a nie niebędzie zmieniać ograniczeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...