Kosher Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Ma ktos z Was cos takiego, ewentualnie widzial ich dzialanie? Mi wpadlo cos takiego w lapki i jak narazie stabilnie dzialaja do 175Mhz na najwolniejszych timingach a sprzet uruchamia sie do 184mhz (PIV 2944Mhz). Problem w tym ze nie wiem czy to procek wreszcie skapitulowal (najwyzszy czas :wink: ) czy znow musze szukac lepszych pamieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 tez masz problem mi nie chodzi na 150mhz ddr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Problemem jest to ze nie wiem co nie chodzi, procesor czy pamieci i stad pytanie o nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 a jakie chlodzonko???. Jak chcesz iwedziec czy to pamieci to sprobuj asynchronicznie taktowac (chyba i845d nie pozwala). Albo idz do kumpla z Athlonem XP i Epoxem :). Mozna tez sie pobawic ostrzejszymi timmingami i czestotlowoscia ale duzo roboty. Podnosisz timmingi gdzies tak na powyzej normal i puszczasz wyzej i wyzej i wyzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Ma ktos z Was cos takiego, ewentualnie widzial ich dzialanie? Mi wpadlo cos takiego w lapki i jak narazie stabilnie dzialaja do 175Mhz na najwolniejszych timingach a sprzet uruchamia sie do 184mhz (PIV 2944Mhz). Problem w tym ze nie wiem czy to procek wreszcie skapitulowal (najwyzszy czas :wink: ) czy znow musze szukac lepszych pamieci. MAM te pamięci u mnie na epoxie 8k3a+ chodzą na 222 1cmd do 179 MHz a na mniej agresywnych do ok. 185-187 przy napięciu 2.7 V. Jeśli kogoś interesuje mam kilka sztuk na zbyciu po 275 zł z gwarancją, są to oryginalne układy nanya. Jakie masz osiągi w sandrze na 179 MHz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Sandra 2002 memory: 2715/2719 (cl2,5; 3; 3; 7) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Ma ktos z Was cos takiego, ewentualnie widzial ich dzialanie? Mi wpadlo cos takiego w lapki i jak narazie stabilnie dzialaja do 175Mhz na najwolniejszych timingach a sprzet uruchamia sie do 184mhz (PIV 2944Mhz). Problem w tym ze nie wiem czy to procek wreszcie skapitulowal (najwyzszy czas :wink: ) czy znow musze szukac lepszych pamieci.Masz całkowitą racje u mnie na max ustawieniach chodzi cos do 177 MHZ. :) Widze Kosher ze nie tylko ja nie moge zyc bez o/c - zeby wszystko bylo jak najlepiej :lol: (czytac szybciej) , to takie zboczenie tak słyszałem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Ma ktos z Was cos takiego, ewentualnie widzial ich dzialanie? Mi wpadlo cos takiego w lapki i jak narazie stabilnie dzialaja do 175Mhz na najwolniejszych timingach a sprzet uruchamia sie do 184mhz (PIV 2944Mhz). Problem w tym ze nie wiem czy to procek wreszcie skapitulowal (najwyzszy czas :wink: ) czy znow musze szukac lepszych pamieci.Dla mnie to podejrzanie mało.Skoro moje nanye ddr 2100 chodzą na najszybszych timingach na 166,to mi wygląda dziwnie że twoje nie chcą iść gdzieś na 180 na najszybszych timingach.Dorzuć im napięcia a jak nie pomoże,to trudno :? .A jak nie pójdą chociaż na 180,to ja tu nic nie kumam :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...